Dcezz Blog - Review

Blogul lui Cezz este unul bine elaborat sa zic asa. Inca de la accesarea paginii observam tema blogului care infiripa in mintea vizitatorului un semn de intrebare. "Jurnal dubios de bord" e o alegere buna, iar versurile de sub acest antet ne arata despre ce articole ar putea sa contina blogul lui Cezz. Imaginea din background sugereaza prin acele blocuri inalte faptul ca tot ce e pe blog sunt informatii din societate.



Urmeaza acele label-uri care te duce usor catre tipul de informatii dorit. Gasim articole interesante cat si articole unde se face caterinca de un lucru.

Articolele sunt scrise cu diacritice, un lucru foarte bun. Acest lucru ofera o eleganta deosebita blogului. Cu toate astea, dezavantajul scrierii cu diacritice este ca necesita mult timp.

Reclamele Adsense se afla doar intre posturi, aici primind o nota buna din partea mea, pentru ca nu incarca alte zone ale blog-ului cu reclame, stricand imaginea. Uneori reclamele intre articole dezorienteaza vizitatorul, dar asta e doar temporar pana cand lumea se obisnuieste cu acest tip de reclama. Este un mod inteligent de a castiga click-uri deoarece este mai vizibil si mai maleabil sa zic asa.

In dreapta gasim butonul de cautare, un gadget ce te ajuta sa rasfoiesti blogul mai usor. Urmeaza gadget-urile cu abonari atat prin feed cat si prin urmarirea oferita de Blogger prin contul de Google.

Urmeaza mai jos in dreapta, site-urile recomandate, scurt si la obiect. Urmeaza categoriile, iar dupa parerea mea acestea nu au ce cauta fiindca incarca blogul prea mult. Nu sunt accesate mai deloc. Continuam cu "de vizitat", sau pe scurt blogroll-ul care e simplu doar cu numele blog/site-urilor si link-ul acestora, iar in continuarea listei de bloguri gasim bannerele site-urilor partenere.

Urmeaza promo blogului prin acel mesaj "Sustine Jurnal de bord" care te ajuta printr-un copy si paste sa adaugi si sa susti blogul in cauza. Continua arhiva, contact, si binenteles, in cele din urma statisticile acestea fiind intodeauna prezente la sfarsitul blogului.

Cam asta despre Blogul lui Cezz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.