Drumul spre celebritate

Norocul vine cand te astepti mai putin. Asa se face ca unii nu detin o reteta anume a ceea ce au facut sa devina vedete. S-a intamplat pur si simplu insa cand au ajuns in aceasta lume nici ca au mai dorit sa se intoarca umili in anonimat. Pana sa devina celebre multe din persoanele publice de acum, vedete, au fost oameni simpli cu meserii de asemenea.

Actorul Christopher Walken spre exemplu lucra la circ. Nu ca simplu ingrijitor ci cu o meserie cel putin riscanta si de speriat. Acesta era dresor de lei. Desi lucra cu un partener pe scena cel care de altfel se supunea celui mai mare risc nici cel ce avea sa devina mai tarziu mare actor nu era mai prejos.

Pierce Brosnan face si el parte din lumea actorilor. Era in anii de studiu pentru actorie cand probabil si-a dat seama ca are nevoie si de o sustinere financiara. Astfel ca a preferat si el circul, in cazul sau fiind vorba de suflatul in foc. O activitate ce de altfel i-a fost de folos ulterior in cariera de actor.

Gwen Stefani era poate mai umila. Pentru ca devenise responsabila cu spalatul podelelor si intretinerea spatiului intr-un magazin specializat pe vanzarea de inghetata. Insa nu lung i-a fost drumul in aceasta meserie si curand a devenit o cantareata de succes. Si in aceeasi bransa oarecum insa pe partea cealalta de tejghea Julia Roberts vindea inghetata pana cand sa cunoasca drumul celebritatii. 

Tom Cruise cara bagaje, Madonna facea gogosi, Brad Pitt era promoter. Doar cateva exemple care sa ne dovedeasca ca vedetele de azi nu s-au nascut in puf. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.