Aparatul foto DSLR Nikon D3100

Aparat foto DSLR Nikon D3100, obiectiv 18-55 VR
 Aparatul foto DSLR Nikon D3100 incredibil de usor de utilizat este raspunsul oricarei familii pentru fotografii frumoase. Indiferent daca este momentul unui portret de familie sau doriti o imagine clara a bebelusilor in miscare, modul Ghid va arata cum sa realizati fotografii extraordinare in cel mai scurt timp. D-Movie va permite sa inregistrati filme full HD si sa surprindeti actiunea la calitate extraordinara, indiferent daca este zi sau noapte. Motorul avansat EXPEED 2 de procesare a imaginii de la Nikon maximizeaza performanta senzorului CMOS de 14,2 megapixeli pentru imagini incredibil de clare in culori intense. Incredibil de usor pentru un SLR; D3100 ofera modalitatea simpla de a surprinde imagini superbe cu frumoasa dumneavoastra familie, indiferent unde ati merge.


Senzorul de imagine CMOS in format DX de 14,2 megapixeli  asigura imagini fidele realitatii, in culori intense, cu zgomot redus si gradatii line ale tonurilor.



Motorul de procesare a imaginii EXPEED 2 ofera functii avansate de inregistrare filme, performanta la sensibilitate ridicata si calitate maxima a imaginii.


Sensibilitate la lumina ISO ridicata (100-3200)  - se poate extinde pana la 12.800: dispune de o setare ISO automata si se poate extinde manuala  pana la  ISO 12.800 utilizand  setarea Hi2. Permite viteze mai mari ale declansatorului pentru a reduce semnificativ riscul unor imagini neclare cand fotografiati subiecti in miscare rapida sau obiecte in lumina scazuta.


Mod GHID: asistenta incorporata rapida si usor de utilizat. Va intreaba despre imaginea pe care doriti sa o realizati si optimizeaza in mod automat setarile pentru rezultate de calitate. Pe ecran sunt afisate imagini exemplificatoare pentru a vedea ce se intampla cu imaginea daca utilizati setarile sugerate.


D-Movie – filme full HD (1920 x 1080): inregistreaza filme frumoase de inalta definitie (HD) cu sunet. Senzorul de imagine de mari dimensiuni al aparatului foto si sensibilitatea ridicata ISO ofera o calitate exceptionala a imaginii. Puteti utiliza obiective NIKKOR pentru a obtine efecte cinematice si puteti face ajustari simple ale filmelor, in aparatul foto, prin stergerea scenelor sau salvarea anumitor cadre ca imagini.


Vizualizare in timp real cu selector automat scena: faciliteaza modul in care puteti compune imagini utilizand monitorul LCD. Selectorul automat scena va selecta cel mai bun mod pentru scena si subiectul pe care doriti sa le surprindeti, iar AF cu servomecanism permanent (AF-F) va mentine subiectii in zona de focalizare fara a fi nevoie sa apasati butonul de eliberare a declansatorului.


Monitorul LCD de inalta rezolutie, de 7,5 cm (3 inci) permite vizualizarea facila a informatiilor esentiale oferite de aparatul foto si asigura vizualizarea si editarea placuta a fotografiilor dumneavoastra.


Sistem de focalizare automata extrem de clar cu 11 puncte asigura focalizare automata rapida si precisa in intregul cadru. Patru moduri zona AF, inclusiv AF cu urmarire 3D, asigura rezultate clare chiar daca subiectul dumneavoastra nu este centrat, se misca repede sau este complet imprevizibil.


Active D-Lighting retine automat detalii in evidentieri si umbre pentru imagini extraordinare cu contrast natural.
Sistem dual integrat de reducere a prafului: Sistemele de curatare a senzorului de imagine si de control al debitului de aer pastreaza praful la distanta de senzorul de imagine al aparatului foto, pentru a asigura fotografii clare, fara pete.

Corp usor si ergonomie superioara: o priza ferma asigura manevrarea confortabila a aparatului foto. Functii de control dedicate pentru functiile utilizate frecvent, cum ar fi vizualizare in timp real, D-Movie si moduri de eliberare a declansatorului, fac utilizarea o placere.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cumpara acum

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.