Obiectiv Nikon AF-S DX NIKKOR 16-85mmf/3.5-5.6G ED VR

Cumpara acum - pret  2.069 Lei


Descriere

Nikon AF-S DX NIKKOR 16-85mmf/3.5-5.6G ED VR

Obiectiv Nikon AF-S DX NIKKOR 16-85mmf/3.5-5.6G ED VR        Un obiectiv zoom portabil cu optica de calitate conceput pentru utilizarea cu aparatele foto digitale SLR in format DX de la Nikon. Functia zoom de 5,3x si distanta focala de 16-85mm ofera fiabilitate extraordinara intr-o serie variata de contexte pentru fotografiere. Echipat cu a doua generatie a sistemului de reducere a vibratiilor de la Nikon (VRII) si functia exclusiva Silent Wave Motor (SWM), ofera performanta extraordinara la nivele de iluminare scazuta, realizeaza fotografii nemiscate atat cu senzor cat si cu vizor si dispune de o functie silentioasa de focalizare automata. Un obiectiv multifunctional perfect pentru aparatele SLR cu rezolutie inalta.
       Zoom puternic de 5,3x cu o distanta de 16-85mm (echivalent 35mm: 24 pana la 127,5mm), perfect pentru orice imagini, de la portret la interioare, arhitectura si peisaje.

-A doua generatie a sistemului de stabilizare a imaginii prin reducerea optica a vibratiilor (VR II) permite o fotografiere mai flexibila cu aparatul tinut in mana si viteze ale declansatorului cu pana la 4 trepte mai scazute.
-Performanta optica exceptionala: conceput special pentru utilizarea cu senzorii digitali SLR Nikon in format DX.
-Cea mai apropiata distanta de focalizare: 0,38m.
-Elemente de sticla ED (difuziune extra-redusa) si elemente de obiectiv asferice reduc aberatia sferica, astigmatismul si alte forme de distorsionare, asigurand in acelasi timp rezolutie si contrat ridicate.
-SWM (Silent Wave Motor) pentru focalizare automata rapida si silentioasa.
-Nikon Super Integrated Coating asigura o reprezentare exceptionala a culorilor in timp ce atenueaza aparitiile fantomatice si palele luminoase.
-Compatibil cu atasamente de filtru de 67 mm.
Specificatii

Nikon AF-S DX NIKKOR 16-85mmf/3.5-5.6G ED VR



Distanta focala:
16-85 mm
Diafragma:
F/3.5-5.6
Constructie lentile:
17 elemente in 11 grupe
Distanta minima de focalizare:
0.38 m
Diametru filtru:
67mm
Diafragma maxima:
F/22
Constructie diafragma:
7 lamele
Tip lentila:
Multipurpose Zoom
Montura:
Nikon F
Marca:
Nikon
Greutate:
485 g
Dimensiuni (D x L):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.