Colectia Godfather [DVD]


The Godfather (Restored) 1972
Considerata de Institutul de Film American drept unul dintre cele mai bune filme americane ale tuturor timpurilor, aceasta capodopera a lui Francis Ford Coppola il prezinta pe Marlon Brando intr-un rol premiat cu Oscar - patriarhul familiei Corleone. Nasul este un portret violent, terifiant, al luptei date de o familie siciliana pentru a-si pastra puterea intr-o America postbelica marcata de coruptie, inselaciune si tradare. Inspirat dupa romanul best-seller al lui Mario Puzo si prezentand interpretari actoricesti care au consolidat carierele lui Al Pacino, James Caan si Robert Duvall, acest film genial, fascinant, a fost nominalizat la zece Premii Oscar si a castigat trei, inclusiv Oscarul pentru Cel mai bun film al anului 1972.


The Godfather II (Restored) 1974
Continuarea primei parti, filmul prezinta destinul tanarului Vito Corleone, urmarind copilaria sa din Sicilia si tineretea petrecuta la New York, aratand modul in care a devenit unul din cei mai importanti sefi mafioti. De asemenea un alt plan al filmului se axeaza asupra lui Michael Corleone, cel mai tanar fiu al Nasului, aratand tenativele acestuia de a extinde afacerile familiei in Las Vegas, Hollywood si Cuba.

The Godfather III (Restored) (1990)
Una dintre cele mai interesante saga din istoria filmului continua! In aceasta ultima parte a trilogiei despre familia Corleone, Al Pacino joaca rolul lui Michael, liderul puternic al familiei. La cei 60 de ani ai sai, Michael e dominat de doua pasiuni: sa-si elibereze familia de crime si sa gaseasca un succesor potrivit. Succesorul ar putea fi patimasul Vincent (Andy Garcia), dar el ar putea fi, de asemenea, si cel care schimba dorinta lui Michael de a face afaceri legale Intr-un infern al violentei. Francis Ford Coppola regizeaza un film incitant, de mult asteptat, In care Ii distribuie pe Al Pacino, Andy Garcia, Diane Keaton, Talia Shire, Eli Wallach, Sofia Coppola, Joe Mantegna si altii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.