Ten perfect iarna


In ultima vreme, mi-am dat seama ca tenului meu ii lipseste acea stralucire pe care o avea alta data. Si ingrijorata fiind, am inceput sa caut solutii pentru aceasta problema. Am dat peste sfaturile unor specialisti care sustineau ca acest aspect tern al pielii este dat de toxinele acumulate din cauza alimentatie nesanatoase, a stresului sau a consumului de tutun si alcool.
Totodata, specialistii ofereau solutii pentru a revigora tenul si m-am gandit sa vi le dezvalui si voua intrucat ma gandesc ca nu sunt singura care are probleme de acest gen.
Cel mai cunoscut produs nutritiv, care curata porii si indeparteaza microbii este mierea, produs ce este foarte benefic pentru tenul nostru. Poate fi achizitionata de oriunde, se gaseste chiar si in supermarket-uri sau, pentru cei care stau la sat, la localnici.
Totodata, extractul de anghinare ne poate ajuta in hidratarea tenului. Folosirea unor masti cu anghinare sunt destinate tenului cu exces de sebum, cu impuritati sau pori deschisi. Extractul de anghinare poate fi cumparat si din farmacii, dar se gaseste si in unele supermarket-uri.
In acelasi timp, colagenul maritim este foarte cunoscut pentru efectele sale de detoxifiere. Un tratament de acest fel stimuleaza producerea proprie de colagen din piele si ajuta la estomparea ridurilor, care sunt rezultatul unei lipse de hidratare a tesutului.
Trebuie sa nu uitam nici de laptisorul de matca, care are o acţiune revitalizantă si regeneratoare.  Acesta conferă tenului tonicitate şi elasticitate. Acest produs poate fi achizitionat aproape din orice farmacie.
Prin urmare, puteti fii frumoase atata timp cat va doriti. E simplu si nu trebuie sa urmati decat cativa pasi usori. Iar cum farmacii avem la tot pasul, nici achizitionarea produselor de care va spuneam nu e una dificila.  Cat despre costisitoare nu stiu ce sa zic. Si chiar de-ar fi putin mai scumpe, sunt sigura ca se merita sa facem unele eforturi pentru a avea un ten de vis. Eu una, vreau sa incep sa am tenul pe care mi-l doresc, urmand acesti pasi. Asa ca, daca va hotarati si voi, va urez bafta in a avea un ten perfect!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.