Mame purtatoare si donatoare de copii



Dorinta de a avea un copil este atat de mare pentru fiecare cuplu caci atunci cand primesc cumplita veste ca nu vor putea avea unul dorinta se trasforma intr-o sansa de alta natura. Unii adopta insa exista o serie lunga de formalitati astfel ca a apela la serviciile unei mame surogat devine o alternativa. De ce servicii? Caci asa s-ar putea traduce totul. Ea accepta sa duca sarcina penru tine si sa-ti ofere copilul.

Cati ar accepta asta? Unii ar spune ca tine de moralitate, altii ca tine de puterea mamei de a-si dat copilul. Se creeaza fara doar si poate o conexiune greu de descris. Desi rare cazurile la noi nu suntem straini de astfel de concept.

Cum gasesti o mama surogat? De multe ori se apeleaza la persoane recrutate am putea spune de agentii de specialitate. Insa exista si varianta pe cont propriu. In functie de doza de incredere intr-un astfel de sistem fiecare se orienteaza cum considera. O varianta de exemplu ar fi cea de a gasi pe o mama insarcinata care intentioneaza sa lase copilul spre adoptie. Insa daca tii cont de partea genetica, de concepere a copilul prin diferite metode de a purta ADN-ul tau aceasta nu va fi solutia.

Cum se concretizeaza? Cu promisiunea de ambele parti: mama surogat de a respecta clauzele contractului, de a duce sarcina pana la capat si fara intentie sa dauneze sanatatea celui mult asteptat sa vina pe lume si cuplul care doreste copilul sa plateasca ingrijirea prenatala si uneori o scurta perioada postnatala. In plus o suma de bani este recompensa pentru sacrificiu si nu una de neglijat.

Pe de-o parte o poveste trista a celor care devin incubator uman, pe cealalta parte o fapta buna si o multumire fara margini pentru cei care nu pot sa conceapa pe cale naturala un copil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.