Cum sa ai un par mereu sanatos

Unul dintre lucrurile care le preocupa pe fete mai mult decat pe baieti este parul. La fel ca si fulgii de nea, nici un fir de par nu este identic cu un altul iar schimbarile foarte subtile din viata ta de zi cu zi sau din conditiile de vreme pot sa schimbe foarte usor felul in care arata parul tau de la o zi la alta. Oamenii pierd intre 50 si 100 de fire de par pe zi. Schimbarile in dieta, inceputul sau sfarsitul unei anumite medicamentatii sau pur si simplu stresul, pot sa duca la caderi masive ale parului tau.

Exista nenumarate trucuri prin care sa opresti caderea parului tau si prin care sa iti faci parul sa fie mai sanatos si sa arate mai bine. Printre cele mai importante metode de a avea un par mereu plin de viata este folosirea zilnica a vitaminelor in viata ta, mai ales a celor din complexul B, precum sunt acidul folic si biotina, care sunt esentiale pentru a avea un par sanatos si puternic. Cele mai renumite mancaruri bogate in vitamina B sunt ouale, salatele si somonul. Totusi, daca consideri ca nu dispui de aportul zilnic recomandat de vitamina B in alimentatia ta, atunci poti apela cu incredere la diferite suplimente cu vitamine si minerale.

De asemenea, pe langa consumul zilnic de vitamine folositoare pentru parul tau, poti apela la diverse sampoane si balsamuri pentru a-i asigura parului tau un grad sporit de sanatate si stralucire. In ziua de azi, majoritatea sampoanelor au incluse in formula lor diverse vitamine si minerale, extrem de folositoare pentru parul tau.

Asadar, dupa ce ai citit acest articol, sunt sigur ca vei privi cu o doza mai mare de optimism viitorul parului tau. Mai mult decat atat, te poti folosi de cele mentionate mai sus pentru a grabi insanatosirea podoabei tale capilare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.