Umorul sub o alta forma

Unii apreciaza umorul negru, sec, altii sunt pe un stil zeflemitor. Oricum ai lua situatia aprecierea fata de umor este existenta. Si ai nevoie de o astfel de doza daca tinem cont ca viata si asa este prea serioasa si pentru oameni mari. Cu un stil asemenea blogul nazdravani.blogspot.ro vine sa iti aduca informatii insa atent selectionate pentru a fi inedite.

Numele sau este suficient de sugestiv pentru a-ti da seama inca de la bun inceput ca este vorba de un pic de umor acolo unde blogurile sunt fie prea serioase si pline de stiri, fie sentimentale si raportate la viata personala. Insa nu numele sau este cel care sa te faca curios si sa accesezi aceasta pagina. Continutul sau este cel de apreciat. Iata ce vei gasi aici:

Impreuna mereu, la bine si la rau. Este celebra fraza care caracterizeaza un mariaj. Afla insa despre ce aspect ti-ai dori parca sa nu mai ai viata de cuplu. Este pe cat de surprinzator pe atat de contradictoriu a ceea ce iti imaginai.

Legatura dintre mediul de lucru si creativitatea. Pe cat de dezordonat in viata pe atat si in cariera si modul tau de a fi. Sunt legaturi care te vor surprinde. Sau obosnuinta de a dormi in pijamale nu este tocmai ceea ce se recomanda cel putin pe timp de vara.

Exemplu dupa exemplu ar inseamna sa amintim de toate paginile blogului. Nu este cazul, mai bine il citesti cu atata pasiune cu cat iti doresti o relaxare, acolo unde umorul subtil se intalneste cu informatia, acolo unde vei gasi interesantul vietii la alt nivel. Este pur si simplu un alt tip de blog decat ceea ce pana acum ai descoperit, este un stil original pe care nu ai cum sa nu il adori.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.