Liber la...sex

In lumea moderna sa vorbesti despre sex nu ar trebuie sa mai vina cu atat de multe semne de exclamare, cu uimiri si blamari ca si cand ceva rusinos a fost facut public. Viata intima ramane insa intre patru pereti. Si totusi o data cu explozia de pornografie online se pare ca nu ne place sa vorbim despre asta si totusi se schimba unghiul de perceptie. Pentru a vorbi constructiv si a invata ceva concret din asta, pentru ca educatia sexuala conteaza canalul de televiziune Channel 4 planifica ca sexul sa fie la vedere. Un concept de emisiune ce vizeaza ca un numar de cupluri sa faca parte dintr-o terapie.

Vom fi martorii unui inedit show si unic in egala masura. Un cuplu de logodnici care se iubesc din adolescenta, un cuplu de gay si un altul care au in spate ani de casnicie vor fi protagonistii. Pe cat de variati pe atat de interesant se doreste a fi totul pentru ca un public larg sa se regaseasca in discutiile viitoare. Pentru ca acesta este subiectul real al emisiunii. Putin ciudat este camera speciala unde viata intima sa se desfasoare si pentru ca mai apoi sa devina subiectul de discutie. Cu specialisti in domeniu, juranalisti si terapeuti cele 3 cupluri isi vor impartasi intimitatile.

Este aceasta o forma de educare? Este aceasta controversata emisiune "Sex Boy" caci asa se intituleaza o modalitate de a demonstra ca sexualitatea se invata? Parerile sunt impartitie si la extreme. Se precizeaza totusi ca aceasta emisiune nu va include scene de nuditate, scene obscene. Si totusi a vorbi despre sex se inscrie in aceeasi categorie de subiecte tabu. Despre homosexualitate si toleranta, despre orientari sexuale, preferinte in dormitor si cum sa te simti bine ramane de vazut cu cei ochi va fi primita aceasta emisiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.