Misiunea de parinte indeplinita prin rasfatul adus copilului

Exista doua categorii de parinti: cei care isi dau totul si arata asta si cei care cu o doza de retinere incearca sa obisnuiasca copilul cu un oarecare simplism. Pentru ca la randul lor au crescut frumos si fara anumite jucarii. Sau din contra, ceea ce nu au avut incearca sa compenseze cu ceea ce va oferi micutului. Dar in lumea moderna au ajuns la concluzia ca isi doresc si cariera si o crestere a copilului ca la carte. De aceea- printre altele- un leagan este deseori parte din lista de necesitati a unui parinte si in egala masura a unui copil.

Categoria de leagane este o adevarata nebunie. Explozie de culori, sute de modele si totul in numele rasfatului si al confortului ce il aduce copilului. O combinatie echilibrata intre metode de a adormi copilul si a-i oferi un moment de joaca. Dar daca vorbim de calitate si de dorinta de a fi in pas cu moda desigur ca interesul creste cu privire la cele mai noi modele de leagane. Sunt moderne, usor de folosit, practice.

Un leagan nu este doar atat. Are functii multiple, ceea ce face utilul in varii situatii. Te poti baza pe el cand cel mic trebuie sa manance, sa adoarma sau sa isi petreaca clipe aproape de parinti insa in siguranta. Combina practic aceste concepte pentru ca in final sa se dovedeasca a fi mai mult necesar de achizitionat.

Il poti folosi pe termen lung. Practic inca de la nastere si pana cand cel mic atinge pragul de 12 kilograme. Asta pentru ca are diferite forme si cel mic este asezat cat mai confortabil. Prevazut cu diverse atractii vizuzle si auditive in acelasi timp poti legana copilul pentru a-l linisti sau pur si simplu pentru a-i oferi o senzatie de maxima atentie si confort. Din nou partea practica isi spune cuvantul caci leaganul fiind electric nu se va necesita interventia parintelui la fiecare miscare. Aduce asadar si o independenta in acelasi timp pentru ca parintii sa isi poate face treaba insa cu aceeasi grija cu care se caracterizeaza misiunea de a fi parinte.

Diversitate. De la leaganul portabil la cel pliabil, organic sau bidirectional pentru fiecare exista un alt stil ce se poate alege. Poate fi nostalgia unui leagan ce se apropie de imaginea copilariei parintilor, poate fi cel modern, de intentie sa stimuleze atat prin joaca cat si pentru primii pasi facuti. Intr-o gama larga de culori si stiluri cele mai noi modele de leagane este practic o adapatare la viata moderna atat pentru cel mic cat si pentru parinti. Avantajeaza in egala masura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.