Ne place amazing!

Care este primul gand cand auzi despre amazing-web? Pentru ca numele sau este atat de sugestiv pentru diverse aspecte, pentru ca spune din start ca preocuparea sa este aceea de a incanta cu lucruri interesante isi indeplineste misiunea cu adevarat.

De ce ne place amazing. Sunt mii de bloguri, sute de stiluri, un amalgam de informatii. Conteaza insa sa fie acel ceva, o chimie care sa contribuie la sclipirea de moment ce te face sa iti dai seama ca merita atentia ta. Mai mult decat atat, pentru ca este un blog complex isi demonstreaza calitatile si cand vine vorba de detaliile ce il definesc. Ne place asadar pentru ca este consistent. Cu alte cuvinte are ceva de spus. Nu este acel blog care spune povesti de viata, ce si cum a mancat, cum e viata in perspectiva unora.

Ne place pentru ca aduce stiri interesante. La modul general vorbind de stiri caci are categorii diverse. Sport, divertisment, televiziune, dar si despre cadouri si econimie, turism, shopping si mai toate aspectele din viata noastra. Si diversitatea este si ea un punct forte desigur pentru ca in nevoia de a gasi o oarecare informatie in acelasi loc vei gasi de toate.

Ne place pentru ca are un stil aparte, pentru ca este scurt si la obiect si nu ai cum sa te plictisesti in "compania" sa. Are clar ce spune, stie ce spune si mai cu seama fie ca e vorba de relaxarea ta, de timpul tau liber sau de nevoia de informare aici vei gasi de toate.

Ajungem si partea sa utila caci ceea ce vei  gasi aici nu sunt simple povesti. Despre grupele sanguine si fructele exotice de care auzim prea putine, despre emisiuni si masini rand pe rand sunt lucruri incantatoare, amazing asa cum se defineste blogul si asa cum ar spune americanul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.