Ai nevoie de o centrala termica

Locuiesc in orasul Radauti din judetul Suceava si ma pot considera relativ tanar. Ei bine, stau intr-un apartament cu 2 camere, intr-un bloc nou construit, insa un bloc facut foarte repede. Imaginati-va ca acest bloc a trebuit construit foarte repede sau cel putin asa a fost proiectul. In acel proiect, practic blocul in care stau trebuia sa fie construit intr-un ritm foarte alert si cu materiale care nu necesita foarte mult timp de asteptare.

In zilele noastre blocurile sau casele se fac mult prea repede si ”graba strica treaba” nu sunt construite bine. Acestea sunt foarte aratoase atat pe din afara, cat si pe dinauntru, dar cu trecerea timpului multe lucruri se deterioreaza. Precum instalatiile sanitare, tevile fiind dintr-un material slab cedeaza, parchetul nefiind correct proportionat incepe sa se strice si el, pana si faianta fiind lipita de perete cu un adeziv care se usuca relative repede, cedeaza si cade de pe pereti.

Toate ca toate, la urma urmei nu conteaza prea mult cum arata, important e sa ai un acoperis deasupra capului si sa te simti protejat de fortele exterioare precum vantul, ninsoarea, ploaia si in general frigul. Dar intr-un astfel de bloc nu ai cum sa fii protejat de frig, in primul rand fiindca instalatia sanitara este prost realizata, iar cu timpul ajungeti sa nu mai aveti deloc presiune in calorifere si in al doilea rand depindeti de caldura locala.

De obicei in tara noastra, cei ce au caldura de la stat nu sunt multumiti, fie primarul nu a platit pentru a putea primi caldura, fie in cadrul orasului s-a stricat ceva sau din alte motive, nu se da caldura la timp.Ei bine, eu pentru a schimba toate lucrurile astea am cautat centrale termice. Pentru a nu mai depinde de caldura de la stat, de instalatiile sanitare realizate prost si pentru a nu mai plati asa mult am decis sa-mi pun o centrala termica pe gaz.

Gazul a fost introdus de cativa ani la noi, fiind foarte accesibil astfel nu mai platesc atat de mult la stat, iar centrala o poti opri si porni cand vrei, putand de astfel sa configurati temperatura apei, dar si temperature caloriferelor.


Daca vreti sa scapati de batai de cap, achizitionati-va o centrala termica si nu veti ezita sa simtiti economiile pe care le faceti si multumirile care va sunt oferite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.