Bauturi sanatoase de care sa nu uiti

Pretindem ca nimic in jurul nostru nu mai este natural si sanatos. Suntem intr-o goana a E-urilor, cautam mereu alimente care sa arate bine insa nu ne gandim ca totul este de suprafata. Stiai ca legumele, de fapt unele, sunt injectate pentru a se dezvolta mai repede? Asta aduce o productie mai mare si implicit mai mult profit insa un mic secret consta in faptul ca anumite substante ne fac sa fim mai doriti, ca si dependenti de astfel de alimente. Cu alte cuvinte continui sa consumi legume care nu sunt 100% naturale si cu gust chiar si cand suntem constienti ca nu sunt acel gust adevarat.

Ne plangem ca nu avem timp insa daca tinem la sanatatea noastra cu siguranta ca ne-am dori sa ne oferim putin timp pentru a ne prepara un suc delicios si natural. Si fara sa mai apelezi la cele pe care le gasesti pe rafturi, cu adaos de zahar si conservanti iata o lista a bauturilor sanatoase pe care sa le adori:


  • Sucul de legume. La alegere si dupa bunul plac asta tine de gust. Astfel de sucuri ajuta la detoxifierea organismului, la alcalinizarea lui, echilibrand ph-ul. Mai mult decat atat astfel de sucuri aduc aportul de vitamine si minerale de care avem nevoie. 
  • Sucul de rodie. Pentru ca avem nevoie de antioxidanti rodia este cea mai buna. Acest suc ajuta la prevenirea unor boli si la imbatranirea prematura, mentinand tesuturile sanatoase si cu tonus, pentru ca pielea sa fie tanara, elastica si fara riduri. 
  • Ceaiul de ghimbir. Se crede despre el ca este secretul tineretii pentru ca aduce un plus de energie, pentru ca detoxifica, pentru ca va calma durerile si problemele digestive. Lista de avantaje nu se opreste aici deci ai toate motivele pentru a consuma un astfel de suc. 
  • Kefirul. Consumam lactate pentru ca avem nevoie de calciu insa cand vine vorba de iaurturi cu fructe spre exemplu nu toate sunt naturale ci pline de conservanti. Kefirul este exact opusul, in plus cu o doza de probiotice si vitamine. 
  • Limonada. Pe langa faptul ca te energizeaza, ca detoxifica aceasta bautura te si racoreste. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.