Ce se mai inventeaza

Daca avem gadget-uri inteligente care sa masoare pana si respiratia si bataile inimii de ce nu am avea si o rochie sau un articol vestimentar care sa poate percepe acestea? Din sirul "ce se mai inventeaza" compania olandeza Studio Roosegaarde a realizat un proiect cel putin inedit spus. Asta pentru ca este cu totul aparte.

Spre bucuria barbatilor in special rochia pe numele sau Intimacy aduce un alt nivel de aparitie seducatoare a unei femei. In acest sens rochia se transforma in una transparenta cand diverse emotii pun stapanire pe purtatoare. Mai exact in functie de bataile inimii si de starile pe care le experimenteaza o persoana poate fi vorba de emotie pozitiva sau nu materialul din care rochia este fabricata se va transforma intr-una transparenta.

Si nu se opresc aici. Intr-o formula asemanatoare exista insa in faza de proiect o pereche de pantaloni pentru domni. Hainele, ce contin senzori ce pot detecta bataile inimii sunt cei care stau la baza "transformarilor". Asta ar spulbera se pare intreaga poveste despre enigma feminina astfel ca dupa ce initial s-a realizat rochia ce se transforma complet varianta adusa in fata publicului a fost cea care devine transparenta doar pentru partea de bust.

Desi cel mai probabil a fost realizata ca un inceput in maniera in care si lumea fashion va deveni captivata de tehnologie rochia Intimacy este de senzatie. Cine ar putea purta asa ceva? Ai nevoie de curaj si nu numai caci te poate trada orice sentiment. Dar tocmai acest lucru a fost si intentia, asa cum spune si inventatorul olandez, de a combina intr-o forma unica atat lumea modei cat si cea a intimului si a inovatiei cand vine vorba de tehnologie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.