De ce rasul este benefic

Terapia prin ras este ceea ce nu multi adopta insa din nefericire este ceea ce poate ajuta mai mult decat crezi. Rasul face ca viata sa fie mai frumoasa sau cel putin pe moment. Provoaca o explozie de hormoni care sa iti ofere o stare de bine si dupa asta tanjim pana la urma.

Rasul insa face mai mult decat credem si are efecte benefice pentru sanatate. Tine spre exemplu de modul in care ajungem sa ne pastram memoria. Desi este cea pe termen scurt pana la urma ne dorim sa tinem minte tot ce se intampla in jurul nostru. Este si frustrant sa iti amintesti ce s-a intamplat acum cativa ani insa sa nu poti sa iti amintesti ce s-a intamplat ieri. 

Cercetarile arata ca in momentul in care suntem stresati si asta de-a lungul timpului ajungem sa eliberam in organsim o cantitate mare de hormoni ai stresului ce in cele din urma afecteaza si memoria. Pentru a restabili acest lucru rasul este o adevarata terapie. Din nou o explozie de hormoni care sa ne ajute sa re-echilibram totul si un sedativ usor pentru orice situatie. O stare de acest gen te departeaza de situatiile stresante, de plans si de nervi pana la urma. 

Insa intr-un lung sir de efecte se pare ca rasul este cel care regleaza tensiunea, circulatia, aduce o  relaxare si nu in cele din urma memoria este imbunatatita. Cand toate merg bine creierul nu este suprasolicitat cu alti factori astfel ca se focuseaza pe memorie. 

De ce sa ratezi o sesiune de ras cand asta inseamna sa iti administrezi o doza de medicament? Natural si fara repros, fara efecte secundare in cele din urma rasul este pentru toata lumea!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.