Ce trebuie sa ai in vedere la o nunta

Daca pentru unii o adunatura de oameni ce isi cauta motiv de distractie, pentru altii o pura obligatie nunta este indiferent de interpretare un eveniment cu stil. Asa cum este normal si cum bunele maniere dicteaza se asteapta o respectare a unor etichete. Pana la urma tine si de modul in care respecti pe cei in cauza.

Am vazut si genul de oameni care merg la nunta ca si cand ar merge la gratar. Am vazut si pe cei care au confundat nunta cu un show de mahala si asa mai departe. Orice ar fi si indiferent de cum te definesti tine minte ca ai putea fi tu cel care face nunta si rolurile inversate nu inseamna cea mai placuta parte. Deci, tine minte:

  1. La nunta nu se merge pe ideea sa mananci cat poti si sa mai iei si acasa. Pastreaza aceeasi eticheta de a lua masa in oras, cand nu mancati unul de altul, cand nu uiti sa iti folosesti si servetelul. Nu rumega, mesteca elegant indiferent ca cine stie ce salam uscat ai nimerit sa mananci. 
  2. Nu purta alb, asta daca nu iti doresti sa faci o gluma proasta mieresei care te va tine minte de acum si pana la a treia generatie. O sfidezi pur si simplu. 
  3. Vii cu cadou? Nu te astepta sa fii slavit pentru asta. Ori daca l-ai trimis inainte nu este cazul sa intrebi daca le place sau nu. Pur si simplu nu este momentul. 
  4. Cand pleci nu trebuie sa te stie toata lumea insa mirii cu siguranta trebuie sa afle. Asta indiferent de modul in care dai plicul cu bani. 
  5. Bautura nu se ia acasa. Exista sa spunem o moda de a servi invitatii cu ceva la plecare insa asta nu inseamna ca vei bifa orice este pe masa. In mod elegant un maximum al cutiei cu prajituri se va lua acasa. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.