Femeia la volan- incurca lume?!

Exista o prejudecata legata de modul in care femeile reusesc sa se impuna ca si bune soferite. De fapt multi inca cred ca acestea nu au sanse de a fi pe aceeasi lungime de unda cu  barbatii. Insa multe din aceste aspecte sunt de fapt prejudecati si mituri.


  1. Conduc mai prost. Este posibil acest lucru cand femeile stiu sa isi stapaneasca mai bine emotiile si starile? Daca e sa ne luam dupa numarul de accidente ce se produc anual se pare ca barbatii produc cele mai multe accidente si culmea femeile au mereu mai multe sanse de a scapa cu viata.
  2. Femeile sunt amendate mai mult si mai des. De fapt rapoartele arata ca barbatii sunt de 3 ori mai predispusi la a primi amenzi. 
  3. Femeile conduc mai incet. Este adevarat ca intr-o nota comparativa se pare ca femeile sunt cele mai prudente de cele mai multe ori. Insa avand in vedere regulile de circulatie nu este nimic gresit cand vine vorba de acest lucru. 
  4. Femeile nu au grija de masina. Paradoxal acestea sunt cele care pun mai mare pret pe calitate si pe reparatii la un service autorizat. Poate ca si din ideea ca nu se pricep sa faca ceva anume prefera sa isi faca toate reparatiile intr-un loc autorizat. Spre deosebire de barbati femeile sunt mai atente din aceste puncte de vedere. 
Cu siguranta ca ceea ce tine de intretinerea masinii si de modul in care se conduce aceasta in randul barbatilor si a femeilor cu siguranta ca vor exista mereu controverse despre cine si cum face mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.