Cele mai frecvente vise


In ciuda convingerilor bine documentate de catre Freud, interpretarea viselor nu este o metoda foarte simpla. De fapt, majoritatea oamenilor de stiinta si psihologii moderni, accepta faptul ca visele sunt niste mistere inca nerezolvate. Cu toate acestea, exista o serie de vise pe care toti le avem si care sunt extrem de comune.

Iata care sunt interpretarile celor mai frecvente vise:

Visezi ca pici in gol- Multi cercetatori considera ca acest tip de vis se intalneste la persoanele care au probleme mari in viata de la munca, in relatiile personale sau in alta parte. Daca in timpul visului simti o cazatura in gol, asta semnifica faptul ca esti foarte implicat intr-o activitate din viata reala, de aceea trebuie sa te relaxezi, sa ai incredere in tine si in ceilalti si sa lasi lucrurile sa decurga de la sine.

Visezi ca iti cad dintii- Expertii nu sunt de accordd atunci cand vine vorba de interpretarea acestui tip de vis. O parte din oamenii care analizeaza visele sustin ca dintii inseamna putere si incredere. Acest vis inseamna ca visatorul si-a pierut increderea in sine. De asemenea, caderea dintilor este semn rau si reprezinta ruperea unei relatii. Alti cercetatori declara ca acest vis poate fi interpretat diferit in cazul barbatilor si femeilor. Asadar, daca un barbat viseaza ca ii cad dintii inseamna ca isi doreste o stimulare sexuala, iar daca femeile viseaza asa ceva, acest lucru s-ar traduce cu o dorinta de implinire, de a ramane gravida.

Visezi ca ajungi dezbracat in public- Expertii sunt de acord ca acest vis reprezinta vulnerabilitate si anxietate din partea visatorului. Daca te visezi dezbracat in mijlocul unui oras, cel mai probabil in viata reala te simti vulnerabil sau expus unei situatii.


Te visezi mort- Interpretarile cercetatorilor spun ca un astfel de vis dezvaluie dorinta cuiva de a incheia un capitol in viata sa: o relatie, un loc de munca sau chiar intregul trecut. Acestia spun ca acest vis nu este neapart un cosmar, ci mai degraba, un vis menit sa incurajeze o persoana sa se angajeze intr-un nou inceput.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.