Haine pe care sa nu iti doresti sa le cumperi

Ne avantam sa cumparam uneori atat de multe tipuri de haine incat umplem dulapurile in mod inutil. Nu ai nevoie de toate acestea, mai cu seama cand faci alegeri superficiale ce tin numai de aspect si nu de functionalitate, de comoditate.

Daca ar fi sa existe un top al lucrurilor de ordinul tinutelor pe care sa nu le cumperi niciodata atunci aici s-ar inscrie:

·         Pantofii deloc comozi. De la cei cu un varf care iti striveste o parte din degete si pana la cei care aplica presiune pe talpa, exista o serie de pantofi pe care sa ii eviti. Uneori arata atat de bine incat nu poti refuza ideea de a fi ai tai. Mai gandeste-te, pentru ca vei ajunge sa nu ii porti niciodata.

·         Prea ieftin, prea prost. Materialul este cel care face marea diferenta in materie de haine si cat de mult merita sa o cumperi sau nu. O haina de proasta calitate se va deteriora prea usor, dupa primele purtari si spalari si prin urmare ai nevoie de o buna judecata inca de la prima alegere.

·         Branduri fara esenta. Pare greu de crezut ca exista asa ceva. Insa sa ne gandim ca nu se merita sa iti cumperi ceva absolut banal, un tricou simplu cu care dormi de la un designer celebru. Pentru ca nu, nu porti eticheta la vedere pentru a te mandri cu o achizitie scumpa.


·         Ce nu ti se potriveste. Exista o intreaga aventura in lumea marimilor si cel mai adesea facem si compromisuri numai pentru a achizitia ceea ce ne atrage privirea. Mai ales daca sunt haine la reduceri, esti in stare sa te chinui sa incapi intr-o tinuta. Dincolo de asta tine de necesar si compromis, de ideea in sine ca ar trebui efectiv sa eviti a cumpara ce nu ti se potriveste. Chiar si ca stil, nu numai ca si marime. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.