Tocurile nu sunt pentru oricine

Militand pentru eleganta absoluta, este cert totusi ca tocurile nu sunt pentru oricine. Stim asta, cand vedem fete si picioare chinuite ce parca nu se pot descurca sa tina pantofii cu toc pe o linie dreapta. Si totusi, specialistii spun ca este indicat ca pantofii pe care ii purtam sa nu fie plati, pentru ca presiunea pe picior nu trebuie sa fie una exagerata.

Tocurile nu sunt pentru oricine in masura in care trebuie sa stim ce alegeri sa facem. Asadar, tine de o talpa cu un toc de 4 pana la 5 cm inaltime. Se recomanda oricui acest gen, de vreme ce asta implica de fapt o pozitie naturala a piciorului. Sustinerea greutatii corporale este scopul si tocmai de aceea se pune accent pe tipul de toc in concordanta cu greutatea unei persoane. Sa nu uitam de asemenea ca pe masura ce greutatea creste si poate inaltimea naturala scade, tocurile sunt tot mai greu de purtat.

Stiai ca latimea si lungimea piciorului se modifica odata cu varsta? Nu te baza pe o marime fixa si prefera sa probezi de fiecare data. Ba chiar este indicat sa tii cont de acest lucru mai mereu si sa nu faci compromisul de a purta o pereche de incaltari numai pentru modul in care arata. Gradul de confort este de fapt un strict necesar pana la urma si nu un moft.

Care sa fie cei mai comozi pantofi? De regula cei cu botul rotund sunt preferati si asta pentru ca permit degetelor sa se simta confortabil si dupa o forma specifica. Insa tine si de fiecare in parte, de preferinte, de calitatea materialelor si ce tipar ai cand faci o astfel de comparatie.

Cireasa de pe tort cand vine vorba de a purta pantofi cu tocuri tine de recomandarea ca acestia sa fie de tip ortopedici. Astfel de pantofi sunt inalti, eleganti, suplinesc necesarul celor care isi doresc sa adopte un astfel de stil. Pe deasupra, se mentine greutatea corporala cu mult mai bine, fata de cazurile in care tocul cui este preferat.

Desi tine de o chestiune estetica, de alegere personala un functie de tinuta, sa nu uitam ca tocurile chiar nu sunt pentru oricine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.