YouTube Music - noua aplicatie pentru iubitorii de muzica

Tocmai lansata pe piata aplicatiilor moderne, pentru pasionatii de muzica, aplicatia YouTube Music este o unealta speciala care se crede ca ar incuraja descoperirea si crearea de experiente mai bune in cazul ascultarii de muzica, o experienta mult mai buna decat aplicatia principala. De exemplu, YouTube Music iti permite sa creezi statii muzicale bazat pe anumite piese sau chiar te poate ajuta sa gasesti fiecare versiune a unui cantec dat care a fost incarcat vreodata, de la coveruri si pana la evenimente muzicale live.

Cu toate ca este gratis de utilizat de catre oricine, oamenii care vor plati 10$ pe saptamana pentru serviciul fara reclame YouTube Red vor fi capabili sa schimbe intre variantele doar-audio si video, sa asculte filmulete care ruleaza chiar daca sunt in alta aplicatie si sa salveze filmulete pentru vizualizarea in modul offline. T. Jay Fowler, capul proiectelor muzicale de la YouTube sustine ca scopul principal al acestei aplicatii este nu de a avea un check-box sau un serviciu comparativ de trasaturi. Acesta mai afirma faptul ca s-a dorit crearea de ceva care sa fie unic, in stilul YouTube, si care sa se potriveasca cu tiparele de intrebuintare ale utilizatorilor.

Unele dintre trasaturile cheie ale acestei noi aplicatii sunt:
  • Statii de muzica bazate pe selectia de piese favorite sau pe un anumit gen muzical, pe care il poti ajusta sa fie mai mult sau mai putin variat decat alegerea originala. 
  • Abilitatea de a asculta ceea ce este in trend in mod curent sau provine din selectia enorma de muzica de pe YouTube.
  • Format mereu pe on care necesita putin efort pentru ca utilizatorul sa inceapa. Daca nu iti doresti sa vizionezi filmuletele, poti folosi aplicatia ca si cum ar fi Pandora sau Spotify. 
Acest instrument de ascultat muzica care foloseste YouTube drept sursa principala de hituri, lucreaza indeaproape cu videoclipurile traditionale ale YouTube, permitand utilizatorilor sa dea pe varianta "audio only" si sa asculte muzica pe fundal in timp ce acceseaza si alte aplicatii. Este grozav ce poate face aceasta noua aplicatie muzicala minune. Cititorii blogului Worldishouse.blogspot.ro sigur vor fi incantati de noutatea practica din domeniul pe care il adora. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.