Benny Blog - Review

Astazi facem un scurt review lui Benny's Blog.

Incepem prin header-ul care e cel din sablonul blogger, simplu si cu un text simplu "blog benny". Observam de cum accesam pagina ca e un blog personal, cu pareri si lucruri care provin de la administratorul blogului, acesta scriind obiectiv.
Parerea mea e ca ar trebui ca headerul ar trebui sa contina un banner sau o imagine mai subiectiva cu un mesaj la obiect.



Articolele sunt scrise fara diacritice, lucru care nu poate fi de condamnat insa scrierea articolelor cu diacritice ofera acel aer superior pe care il recomand. Scris cursiv si coerent, imagini, video sau audio va mai sunt oferite in articole lucru care ofera cititorului in informatia primita o profunzime mai mare.

In dreapta blogului gasim adresa de contact iar in continuare bannere cu site-urile care ii plac acestuia. Recomand cu caldura ca aceste bannere care ii plac sa fie undeva in josul paginii si sa acorde blogroll-ului, bannerele site-urilor partenere sau arhiva blogului o pozitie mai buna pentru ca vizitatorul sa aiba acces mai usor la informatii ca sa nu se enerveze rasfoind prin blog. Urmeaza arhiva de blog, bannerul twitter si in continuare blogroll-ul si liste de site-uri recomandate de el. Aranjate bine, cu un simplu link si text, ofera o eleganta blogului.

Blogul nu contine reclame Adsense sau de alta natura lucru care nu enerveaza, tulbura sau turmenteaza vizitatorii, insa nu ar strica intre articole sau in dreapta blogului cateva reclame pentru a aduce si un mic profit. Cam 5% din vizitatori sunt interesati de informatia reclamei iar cam 70% o vad dar nu o baga in seama. Ai putea sa incerci sa adaugi si reclame.

In cele din urma gasim feed-ul de urmarire prin contul google, care cred ca ar trebuie sa fie primul din bara dreapta sau macar al doilea, pentru ca cei interesati de blog sa nu caute abia la sfarsit sau sa nu-l vada si sa piarda un abonat fidel.

Cam asta despre Benny's Blog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.