Heliu Blog - Review (DSS.)

Astazi facem un nou review al lui Heliu Blog.

Headerul:
Unul simplu, cu titlul blogului DSS. iar dedesub gasim o descriere simpla a celuia ce scrie articolele. "Unu' in plus la gen" semnifica banalitatea existentei sale si faptul ca blogul este unul 100% personal cu conceptii si idei personale.
In dreapta headerului gasim descrierea 2 care include starea sufleteasca cu/si despre prietenie. Probabil articolele sale se bazeaza si pe prieteniile de suflet ale autorului.



Articole:
Acestea sunt scrise corect gramatical, cu o fluenta buna si usor de inteles. Semne de punctuatie bine adaugate si titluri expresive.

Pagini: Heliu Blog are doar 2 pagini, fara Home, una in care gasim o conceptie care necesita un comentariu subiectiv si o galerie foto cu el si prietenul sau (cel mai apropiat probabil). In dreapta paginilor gasim si un gadget, anume o casuta de rasfoire a blogului.

Bara laterala:
Avem o Nota Explicativa cu un text amuzant, deci autorul este si amuzant pe deasupra.
In continuare avem informatii cu "psihopatii" cunoscuti de el, blogroll-ul cu un nume amuzant, si binenteles "Personajul Principal" al DSS. Blog cu o poza sugestiva.

Review scurt, pentru ca blogul este unul nou, cu un autor incepator.

Sugestii si recomandari:

Header: Un banner mai sugestiv nu ar strica.

Pagini:Accesul utilizatorului la mai multe pagini inseamna o sedere si poate o revenire a acestuia in cautarea de informatii pe placul lui. Deasemenea si aspectul blogului este mult mai placut.

Sablon: Ar putea fi modificat, personalizat putin pentru a-ti arata personalitatea si tema blogului.

Articole: Pentru o eleganta mai buna, iti recomand diacritice. Pentru intelegerea si aspectul articolelor o poza sugestiva nu strica deloc. Vorba aia, o poza face cat o mie de cuvinte.

Bara latera: Problema mare aici. Un feed de abonare, pentru ca vizitatorii tai fideli sa fie instiintati in timp util si rapid atunci cand adaugi un articol nou. Imbunatateste-ti blogroll-ul, acesta ajutandu-te sa ai mai multe accesari si crestere ca cotatie in pagerank. Adaugarea calendarului articolelor poate aduce accesari deasemenea. Adauga statistici la sfarsitul barei laterale. Statistici ZeList, pagerank, sunt binevenite si te pot ajuta si pe tine motivandu-te sa urci pe scara blogosferei.

Optional: Daca vrei sa ai si un venit in plus, momentan foarte mic si poate in viitor unul bun, adauga reclame cu ajutorul programul Adsense sau alte tipuri de afilieri.

Sa fie de ajutor. O zi buna.

Cu respect,
Admin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.