Marketing Afiliat - Blogări

Puteţi să vă tranformaţi hobby-ul de a scrie într-o modalitate de venit suplimentar. Nu sunt "băiatu'" care de spam-uri pe mail, nici cel care "câştigaţi un BMW X5" dacă faceţi aşa. Vorbesc despre posibilităţiile pe care vi le oferă internetul şi cum poţi, ce necunoscător, să practici marketing-ul afiliat.

Blogul are nevoie de sustenabilitate financiară. Bucuria de a scrie va fi maximată de profitul adus de pe marketing-ului afiliat.

Eu câştig suplimentar cu ajutorul site-ului Tizo, fostul Aukro. Este un site de licitaţii/cumpărări/vânzări online.Orice membru poate vinde sau cumpăra de la accesorii la antichităţi sau îmbrăcăminte. Deasemenea, site-ul are un program de afiliere, prin care eşti plătit 5 RON pentru fiecare membru adus. Dacă membrul recomandat de tine (adus de pe blog-ul tău, prin banner sau link) se activează integral (prin telefon) mai primeşti 5 RON. Aşadar, poţi primii 10 RON de la fiecare recomandat de-al tău. Plata se face prin transfer bancar la minim 100 RON.

Câştigul se impozitează cu 16%, bani care merg la stat. Pentru a nu plăti tu la sfârşitul anului impozitul pe profit, cota unica de 16% (impozitul pe salarii), se percepe direct prin firma plătitoare.

Am scos 280 RON din care 45 RON impozit. Am primit pe card 235 RON. Nu este o sumă fabuloasă dar este un câştig suplimentar, un ban de biscuiţi în plus. Statisticile contului meu le puteţi vedea mai jos.

CLICK PENTRU ZOOM

Înregistrează-te şi tu acum în Programul de Afilieri. Câştigă şi tu cu blogul.


Tizo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.