Castiga bani pe internet

Cum poti castiga bani pe internet? Sunt zeci de mii de metode pe internet de care sunt sigur ca majoritatea au fost o dezamagire pentru voi. Nu stiu ce parere aveti despre jocurile de tip browser, dar un joc ca cel pe care il voi prezenta cu siguranta va fi pe placul oricui.

Site-ul www.betheboss.eu este un joc gratuit prin care poti castiga bani pe internet. Pentru a te inregistra trebuie doar sa accesezi site-ul si sa-ti creezi un cont. Nu dureaza mai mult de 2 minute. A castiga bani pe internet nu este intotdeauna usor, asa ca jocul este un simulator al vietii reale, insa are o tema aparte. Tema de care vorbim, este sa fi seful tuturor. Sau mafiotul, mafiotilor. Suna tentant?

Ai ocazia sa alegi ce functie vrei sa te reprezinte in joc, fie ea de patron de firme, un "Don" al unei bande mafiote sau poate un politician de succes. Daca visezi sa devii presedinte, pe betheboss.eu acest lucru este posibil. O sa iti imbunatatesti cu siguranta aptitudinile tale de lider si ai ocazia sa testezi acest lucru, gratuit.

Sunt doisprezece tipuri de companii din care poti alege, poti sa traiesti in Londra sau sa calatoresti in alt oras, ai ocazia de a fi un mogul in presa sau vanzator de arme. Jocul are si sistem de afiliere, care este foarte tentant. Primesti 10% din depunerile facute de afiliatii tai. Iti imaginezi ce poti face cu 100 de afiliati, care investesc 10 euro de fiecare? O mica avere, avand in vedere ca e facuta pe internet fara prea mult efort.

Prea multa vorba strica uneori asadar, va invit sa va bucurati de acest joc minunat prin care poti castiga bani pe internet, practic, jucandu-te. Este placut si o faci comod, din fata calculatorului.

Mult succes.

www.betheboss.eu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.