HOW DO YOU KNOW [DVD] [2011] + 1 film cadou


Descriere
HOW DO YOU KNOW [DVD] [2011] + 1 film cadou
Lisa (Witherspoon) este o femeie ale carei abilitati si preocupari atletice reprezentau pasiunea vietii ei, pentru ca a practicat sportul din frageda copilarie. Cand ea se trezeste insa eliminata din echipa, toate reperele care i-au jalonat anterior viata, dispar in neant. Nestiind incotro s-o apuce, Lisa se indreapta sovaielnic spre o viata de om obisnuit. Aflandu-se in aceasta stare imponderabila, ea se simte atrasa de Matty (Wilson),un jucator renumit de baseball, un afemeiat si un egoist – un fel de narcisist cu un oarecare cod al onoarei.


+ Filmul cadou  Ce vraji a mai facut nevasta mea?
Aceasta comedie inteligenta si spumoasa ne este adusa de catre regizoarea Nora Ephron. Egocentristul star de cinema Jack Wyatt doreste sa joace alaturi de necunoscuta Isabel pentru a monopoliza lumina reflectoarelor si pentru a-si recastiga locul de frunte pe lista actorilor de categoria A de la Hollywood.
Cand Isabel, o adevarata vrajitoare, descopera planul egoist al lui Jack, incepe sa pregateasca niste vraji foarte amuzante pe care acesta nu le va uita niciodata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.