Virtual Private Server - VPS

Mulţi cunosc termenul "virtual private server" dar puţini caută servicii pe Google după acronim şi anume VPS.
Pentru cei la care termenul VPS le este străin, şi aici mă refer la calităţile unui astfel de server o să încerc să vă explic cât pot eu de bine.

Un server VPS ajută la stocarea, arhivarea şi păstrarea în siguranţă a oricărui tip de fişier. Este ideal dacă ai de exemplu site-uri unde ai nevoie de spaţiu de stocare mare şi de viteză de upload adevărată. Fie că ai un site de jocuri, clipuri, galerii foto aceste servere sunt cele folosite. De ce? Pentru că ai spaţiu de stocare, viteză şi siguranţă maximă (poţi defini unu sau mai multe ip-uri care pot accesa serverul).

Iar dacă tot vorbim de servere VPS vreau să vă prezint şi oferta celor de la MxHost, o companie tânără şi efervescentă, care pune preţ pe calitate şi satisfacţia clienţilor săi. Pe scurt, oferă servicii de calitate pe care puteţi conta cu încredere.

Începând cu luna februarie 2012, MxHost vine cu oferte pentru servere VPS de la 7,95 Euro pentru 2024 MB memorie burst, cu CPU 6 core de 3,2 GHz şi cu 40 GB spaţiu de stocare. 
MxHost are peste 7 ani de activitate în acest domeniu iar portfoliul lor impresionant vorbeşte de la sine. Calitate, profesionalism şi dăruire. Zic dăruire deoarece indiferent de ce se spune despre români, la IT suntem cei mai buni. Eficienţi, deştepţi, dinamici, perseverenţi şi creativi. 
Când vine vorba de IT întotdeauna apelez la români, şi zic asta în primul rând din experienţă şi apoi că-s de-ai mei şi că-s cei mai buni după părerea mea.
Însă când vine vorba de un server VPS aleg întodeauna MxHost.

Dacă aveţi probleme cu administrarea unui astfel de server puteţi oricând folosi sistemul de tickete, chat-ul live , nr. de telefon sau pentru o sumă adiţională, vă poate administra contul firma direct.
Decizia vă aparţine, dar recomandarea mea ştiţi care este.

Puteţi să aruncaţi un ochi pe www.MxHost.ro să vedeţi serviciile care vi le oferă, deoarece au o gamă largă. Şi nu uitaţi, dacă doriţi un server VPS de calitate şi la un preţ super ok, MxHost este soluţia.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.