Creme pentru fata realizate acasa


Cele care au tenul gras au impresia ca tenul lor nu ar avea nevoie de hidratare si am aflat astazi ca acest lucru este total eronat. Este adevarat ca trebuie sa va alegeti cu mai multa grija produsele de ingrijire, astfel incat sa nu va incarcati si mai mult pielea.
Cu atat mai mult daca ati folosit produse care v-au dezamagit, aflati acum ca va puteti crea voi singurele, acasa, lotiuni hidratante care sa se muleze pe nevoile voastre. 

Una din solutii este o  lotiune perfecta pentru fata. Taiati o lamaie in doua, puneti-o in blender cu o lingura de iaurt grecesc si una de ulei de migdale. Masati lotiunea usor pana ce amestecul patrunde in piele. 
O alta solutie pentru voi ar putea fi crema cu miere. Aveti nevoie de jumatate de ceasca de apa distilata, 2 lingurite de glicerina vegetala, cinci picaturi de ulei esential de lamaie si o lingura de miere.
Aceasta crema este repede absorbita de ten, facand sa dispara liniile fine, fara a ajunge sa irite epiderma. Mierea din cadrul acestui “tratament” detine proprietati antibacteriene care va ajuta in confruntarea voastra cu acneea, hidratand totodata pielea voastra.
Asadar, nu va ramane decat sa va preparati aceste creme atat de bune pentru voi si pentru frumusetea voastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.