Cum sa scapam de ridurile fine?

Cu totii atunci cand vorbim de silicoane ne gandim la implanturile mamare. Numai ca silicoanele nu sunt folosite doar pentru acest lucru. Baza siliconica mai prezinta avantajul de a netezi ridurile fine si de expresie, iar specialistii ne sfatuiesc sa apelam la ea atunci cand ne machiem pentru o ocazie speciala. Baza formeaza o "bariera" intre piele si machiaj, datorita careia machiajul rezista foarte mult, nu se absoarbe, iar transpiratia nu patrunde prin suprafata siliconica.
Tot ce trebuie sa facem este sa aplicam o cantitate mica din acest produs pe fata, inainte de a aplica fondul de ten. Rezultatul este un machiaj perfect fixat la final, un ten matasos si mat.

Cu toate acestea, trebuie sa stim insa ca baza siliconica rezolva problema ridurilor pe moment. Baza siliconica are in compozitie patru tipuri de siliconi si doua tipuri de conservanti. Mai mult, daca sunteti tentate sa o folositi pentru machiajul natural de zi, s-ar putea sa nu fiti tocmai multumita.
Puteti astfel cumpara baza siliconica de pe magazinul online SLA Paris, pentru pretul de numai163.43 lei.Asa ca, nimic nu va mai opri de acum inainte sa fiti frumoase atata timp cat va doriti acest lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.