Moda pentru...gaini

Cum mintea omului este creativa se pare ca asa cum americanii spun "the sky is the limit". Nu mai cunoastem limite si uneori intr-o nota amuzanta este la fel de surprinzator ca si efect. Ti-ai gandit ca poate ceea ce tu consideri folositor si necesar poate deveni o afacere. Unii nici nu banuiau ca vor ajunge pe culmile succesului.
Este si cazul Juliei Baker care in a devenit celebra si cu o afacere de succes dintr-o idee hilara si greu de crezut ca in prima faza ar putea starni interesul.

Iubitoare de animale fara doar si poate inaripatele sunt favoritele sale care au si inspirat-o sa creeze colectia de haine. Mai exact aceasta a creat scutece in prima faza care sa faciliteze situatia celor care detin pasari si stiu ca asta implica si grija pentru curatenie in urma lor. Cu un material textil. aceasta idee practica pana la urma de a face scutece pentru gaini a fost rapid urmata de o completare a "tinutei". Cu fuste colorate si asortate ideea a fost rapid urmata de succes.

Cu alti fermieri care au adoptat conceptul rapid hainele pentru gaini au devenit o moda si o afacere de succes. Si nu numai cat sa faca un mic castig in plus ci ajungand sa fie nevoie de angajati pentru asta. O afacere in adevaratul sens al cuvantului. A ajuns pana sa nu ai faca fata cerintelor de "accesorii" pe acest gen.

Adoptata si la noi cu  un caz unic si din lumea de showbiz este cazul poate banal insa si surprinzator a celei care a reusit sa faca o afacere cand nici nu se gandea la acest aspect. Explicatia ei vine din nou din lumea practicului, caci avand gaini de crescut si considerandu-le ca si parte din viata lor inaripatele erau poftite si in casa insa din nevoia de un mediu curat Julie s-a gandit sa realizeze scutece.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.