Castiguri neasteptate

Ai patit sa ajungi intr-un punct al vietii in care sa castigi ceva nu sperai? Cu siguranta ca expresia a avea noroc chior ti se potrivea si credeai cu tarie asta. Poate nici daca te gandeai si iti doreai foarte mult nu aveai cum sa dai peste un astfel de noroc. Si cand te astepti mai putin...

Un barbat din SUA a devenit un norocos cand a cumparat o canapea second hand. La momentul instalarii acesteia a descoperit un teanc de bani ascunsi bine de fostul proprietar se pare. Si nu este singurul care a patiti asta. Intr-un caz care vizeaza partea ghinionistului un barbat a vandut un obiect banal insa in care se afla un inel cu diamante ce valora sute de mii de dolari. Cum vag isi amintea cui a vandut obiectul respectiv a facut un anunt public pentru a-si spune povestea in incercarea de a putea recupera paguba si sentimentala si materiala.

Cazuri frecevente de acest gen vizeaza pe cei care fac o meserie din a cumpara obiecte si a le revinde. Faimoasa emisiune "Razboiul depozitelor" spune povestea celor din domeniu. Practic si dupa intuitie si dupa ceea ce pot observa la exterior cumpara depozite ce nu mai sunt revendicate dupa care valorifica aproape orice. Si a gasi bani este de asemenea probabil, acolo unde din intentia de a economisi, din dorinta de lua de la indemana tentatia banilor acestia ajung acolo unde nici nu se mai amintim unde sunt.

Castigurile neasteptate sunt uneori un noroc insa acolo unde unul castiga altcineva pierde. Pana la urma totul dovedeste cat de responsabili suntem, unde ne ascundem lucrurile fie de noi fie de altii si cum pana la urma se prea poate nici macar sa nu ne mai bucuram de acele obiecte valoroase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.