Lucruri care nu trebuie sa le spui sefului tau

Exista cateva lucruri care pur si simplu nu se spun la serviciu, mai ales in fata sefului tau. Nu conteaza cat ti se pare tie de corect, insa daca nu esti sigur in legatura cu reactia sefului tau, atunci pastreaza-ti acel gand doar in minte. Gandeste-te de doua ori inainte sa faci una dintre afirmatiile urmatoare in fata sefului tau. Vorbeste atunci cand esti nervos si vei avea parte de cel mai bun discurs pe care o sa-l regreti vreodata.

In primul rand, nu trebuie sa-i zici sefului tau ca esti plictisit. Munca, la fel ca si viata, poate sa devina monotona in unele situatii, insa biroul nu este locul in care sa te plangi in legatura cu acest lucru. Indiferent de cat de plictisit esti sau cat de moarta si monotona pare viata ta profesionala, asigura-te ca vestile legate de plictiseala ta nu ajung la urechile sefului tau. Daca vei da semne precum ca ai fi plictisit, este unul dintre cele mai bune metode prin care vei ajunge in cel mai scurt timp posibil sa-ti cauti altceva de lucru.

"Nu este treaba mea!". Spune acest lucru si vei observa cum tensiunea arteriala a sefului tau va atinge cote nemaiintalnite pana atunci. Nu spune niciodata ca nu este treaba ta sa scrii un email sau sa termini un raport care era de fapt insarcinarea colegului tau. Nu uita niciodata ca esti un jucator intr-o echipa si ca cel mai mare interes al tau este echipa ta. Daca esti foarte ocupat la acel moment de timp, poti pur si simplu sa-l rogi pe seful tau sa insarcineze pe alta persoana cu aceasta treaba.

Alte manifestatii pe care cu siguranta nu trebuie sa le faci la birou si mai ales in fata sefului pot include oftatul, cascatul, rasul strident, barfitul si evident, pierderea timpului. Daca seful tau va vedea unul dintre aceste lucruri, fii sigur ca va face demersuri ori sa te schimbi, ori sa te schimbe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.