Metode fara baza reala in frumusete

Toate femeile au o oarecare regula in ceea ce priveste ingrijirea. Inventive din fire incearca sa isi "compuna" singure anumite produse sau pur si simplu trec de conventional si incep sa creada ca anumite produse le pot ajuta si in alte scopuri decat cele cunoscute deja. Pasta de dinti este cunoscuta pentru "tratament acneic" asta pentru ca din consistenta sa ajuta la uscarea mai rapida a cosurilor. Sa fie asta adevarat? Iata cateva mituri ce ar trebui spulberate:

  1. Produse ce micsoreaza porii. Nu exista asa ceva- sau mai bine spus este o falsa publicitate in acest sens caci cercetatorii spun ca dimensiunea porilor tine de genetica si nu avem sanse sa schimbam asta. Caci daca porii ar fi mai mici ne gandim ca nu ar mai patrunde atat de multa mizerie, praf din atmosfera si am avea mai putine sanse sa ne afectam tenul. Dar din pacate acest lucru nu este posibil. 
  2. Sampon pentru cresterea parului. Nici asa ceva nu exista. Desigur parul se poate stimula sa se regenereze insa nu sa creasca vizibil asa cum isi doresc unele. 
  3. Pasta de dinti ca si tratament anti-acneic. Desigur daca vei incerca iti vei da seama ca va usca destul de repede. Dar nu poate fi un tratament caci usuca si pielea si mai cu seama pentru ca actioneaza la suprafata nu se elimina problema. 
  4. Dormitul pe o parte cauzeaza riduri. Adevarat insa pe termen lung. De care ori nu te-ai trezit cu dungi imprimate pe ten? Este efectul de presiune a tenului pe perna. Ce-i drept acestea dispar rapid insa in timp acest obicei poate sa cauzeze riduri in adevaratul sens al cuvantului. 
Doar cateva din acele mituri pe care ne bazam sau nu insa fara o clarificare nu vor aduce rezultate. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.