Trecand la modernism- cresterea copilului in stil nou

Gandindu-ne cat de greu trebuie sa le fi fost parintilor care nu aveau conditiile actuale in lumea moderna doar sa nu doresti sa ai un ajutor de nadejde vei gasi greul. Pentru ca in ceea ce priveste cresterea copilului toate accesoriile si jucariile vin imbunatatite. Pana si banalul leaganului este acum intr-o alta forma.

Leaganul conectat la priza. Pentru ca daca scopul principal este acela de a legana copilul pentru a-l linisti ajungi pana la urma sa iti dai seama ca cel mic va fi inca dependent de prezenta ta. Insa conectat la priza inseamna sa nu te preocupi de asta. Desi va fi in continuare supravegheat un astfel de leagan permite un alt grad de mobilitate a adultului pentru ca in acelasi timp sa fie indeplinite si alte misiuni legate de grija pentru copil. Cu diverse cantece si jucarii la care cel mic va privi incantat leaganul este parca conturat ca fiind ideal si superior ca si grad de apreciere fata de un patut clasic.

Leaganul 2 in 1. Sau 3 in 1. Pentru ca pe langa leaganul in sine poate fi un suport pentru primii pasi, pentru ca adaptat la nivelul de varsta la care se afla este o alternativa a spatiului si a orei de joaca. Are mult mai multe optiuni si avantaje pentru cel mic. Te scuteste de greu caci in lumea moderna avem mai multe dispozitive insa mai putin timp liber, mai multe imbunatatiri si totusi care niciodata nu sunt de ajuns.

Sa fii parinte nu este usor. Insa intelegand ca doresti sa faci lucrurile la un nivel satisfacator, tinand cont atat de ceea ce inseamna avantajul celui mic cat si a adultului un leagan este clar o alegere bune, fara sa reprezinte un compromis pentru nimeni, fara sa fie o solutie de moment sau o decizie grea, care sa te tine departe de copil sau cara sa iti aduca un avantaj in defavoarea aceluiasi nivel inalt de grija pentru copil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.