O terapie altfel...urinoterapia

Daca credeai ca ai vazut si auzit de toate cu siguranta urinoterapia va surclasa multe. O terapie asa cum cred adeptii acestui stil de viata ce pare ca ajuta din multe puncte de vedere. Stiam ca ceea ce organismul elimina sunt toxinele, dupa ce in prealabil a absorbit ceea ce are nevoie din alimentatia din fiecare zi. Insa urina este pentru unii un soi de leac babaesc care rezolva probleme diverse.

Suna scarbos si miroase de asemenea. Sau depinde de ceea ce mananci conform adeptilor. Acestia spun ca in timp inveti ca fiecare aliment in parte are o contributie pentru cum arata si miroase urina asadar excluzi o sumedenie de alimente. Dar numai gandul in sine alunga nebunia de a incerca. Sub o alta forma se crede ca urinoterapia poate vindeca si probleme de piele si nu numai. Fara consum de data aceasta, ca si cand te-ai delecta cu cine stie ce crema cu iz aromat se crede ca urina poate inca o data sa ajute.

Parerile sunt impartite. Ori cei care fac asta nu sunt oameni de rand ci cu o conceptie total aparte. Nu ne putem imagina o astfel de terapie decat, poate, daca ar fi ultima sansa de a rezolva o problema de sanatate. Insa in egala masura poate fi o masura disperata. Celebra emisiune a supravietuitorului in medii ostile Bear Grylls a demonstrat ca in cazul in care surse de apa nu exista hidratarea in caz extrem se bazeaza pe urina umana. Cei care cred in apocalipsa cred in varianta de a filtra urina pana cand aceasta devine buna de baut caci se compune din apa pana la urma. Una peste alta urina ca si terapie sau nebunie exista, cu adepti care se lauda ca au gasit elixirul vietii. Sanatate curata zic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.