Simple idei cu indemanare ca sa iti sporesti veniturile

Timpul liber nu ne ajunge niciodata insa asta pentru ca intr-un mod egoist ne gandim ca am merita mai mult timp pentru distractie. Si cand incepi sa descoperi ca ai putea sa fructifici timpul pe care il ai pentru ceva banuti in plus realizezi ca ai putea sa te bazezi pe ceva calitati pe care le ai la un alt nivel.

Publicatii online

Este la moda sa ai un blog insa la fel de utila este si ideea de a face din asta un venit suplimentar. Fie ca ai blogul propriu sau colaborezi cu cei in domeniu pasiunea pentru vorbe in scris te poate ajuta sa faci un venit in plus. Ai nevoie totusi de timp si de inspiratie, nu este o chestiune pe care sa o savureze oricine.

Lucrurile handmade

La fel de populare in zilele noastre sunt si astfel de articole. Insa aici ai nevoie de indemanare mai mult ca oricand. Sunt lucruri mici, fragile si care isi rapesc ceva ore pana cand sa realizezi o mica parte din maiestria lucrului. Poate fi vorba de accesorii sau obiecte de decor si daca te stii pasionat/a de asa ceva ai o sansa in plus de a face cei iti place si sa castigi din asta.

Fotografia este si ea un mediu pe care sa il explorezi. Sa vinzi din ceea ce ai realizat poate fi de asemenea o sursa. Sau ocupa-te de detaliile unei nunti, de la marturii la carduri pentru masa, de la buchete de flori si pana la cosuri decorative. Vei fi mai ocupata in plin sezon insa stii sigur ca iti va merge- domeniul este in floare. Gateste, prajitureste si intr-un sistem piramidal cei din jur te vor recomanda.

Cel mai bun job este cel care il faci cu placere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.