Filmele aduna clipele de relaxare

Ne-am cam plictisit de ceea ce vedem la TV. Prea multe pseudo-vedete, prea multe scandaluri. Asta nu poate fi relaxare, asta nu poate fi ce ne dorim dupa ore de munca. Dar un film buna parca ar merge. Si nu cele care abia le distingi in imagini, nu cele care te plictisesc. Devine la un moment dat o obisnuinta, dar una care sa te faca un dependent nebun totusi de ceva din care nu ai de suferit.

Urmaresti un film si te grabesti sa il recomanzi mai departe. Ce farmec are daca nu este din lista de filme noi hd? Ne adaptam la modern si facem o clara diferenta intre ce inseamna sa te multumesti cu putin si sa ai pretentii in primul rand de la tine. Este desigur mai usor sa ai parte de ceea ce sta sub nasul tau, usor accesibil. Insa satisfactia de a vedea un film in varianta HD te face sa te relaxezi cu adevarat si sa te bucuri de aceste clipe. De cat a aparut moda cu HD mai toata lumea cauta astfel de calitate. Cand vei vedea efectele speciale de o claritate aparte parca traiesti chiar tu secventa din film, parca empatizezi cu ce se intampla. Fie de un stil romantic, fie de o actiune nebuna esti parte din film, parte din ce se intampla acolo. Calitatea sunetului, sincronizarea cu actiunea din film, nici nu iti poti imagina vizonarea unui film altfel. Nu trebuie sa iti fragmentezi sirul povestii din astfel de motive caci ceea ce cautai era relaxarea si nu un joc de potrivire rapida a secventelor.

Fie consumator de cultura, fie simplu spectator care isi cauta o identitate in alte exemple filmele sunt o lectie de viata. Sunt povesti care uneori inspiratie si din realitate te fac sa evaluezi altfel ce ti se intampla, ce este in jurul tau. Cine nu apreciaza un film bun, nou? Avusese loc spre exemplu gala premiilor pentru filmele de anul trecut. Oscarurile si-au gasit castigatorii in actori care au crescut in ochii publicului. Pe cat de apreciat este un astfel de eveniment din toate punctele de vedere pe atat de distant vei fi tu cand nu poti sa apreciezi filmele ce se premiaza.

Fimele au si ele un rost. Actorii au si ei o misiune. Dincolo de ecran iti transmit emotii si fac ca ceea ce porneste de la un simplu scenariu sa fie o realitate. Nu merita efortul lor apreciat la un alt nivel? Filmele HD sunt parte din asta, o calitate superioara pe care fara indoiala toata lumea o imbratiseaza.

Un comentariu:

  1. Buna ziua !

    Numele meu este Trusca Ionut si sunt fondatorul site-ului www.cinemaxx.ro

    Acum cateva luni am avut un contract cu E-advertising in care am cumparat cateva
    advertoriale.

    Intre timp am renuntat la contract pentru ca nu dadea rezultate si am schimbat
    domeniul site-ului din www.cinemaxx.co in www.cinemaxx.ro

    Rugamintea mea este sa ma ajutati dumneavoastra cu modificarea link-ului de pe
    blog-ul dumneavoastra din .co in .ro


    Astept un raspuns. Va multumesc foarte mult !

    Cu tot respectul,

    Trusca Ionut - CEO www.cinemaxx.ro

    RăspundețiȘtergere

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.