Ce sa bei dimineata

Cafeaua este ritualul de dimineata cu care marea majoritate se delecteaza. Este ceea ce servesti la prima ora insa si ceea ce nu ai refuza mai tarziu. NU toata lumea insa se poate bucura de savoarea unei cafele pentru ca fie creste tensiunea, fie gustul nu este dupa preferintele tuturor.

In loc de cafea si la fel de avantajos este sa bei de dimineata un ceai verde. Este cel care iti aduce energia de care ai nevoie, o bautura plina de antioxidanti si de avantaje de asemenea:

  • Accelereaza metabolismul si grabeste arderile. Asta va face ca ceaiul verde sa devina cel mai bun aliat mai ales pentru cei care se afla la dieta sau pur si simplu pentru cei care doresc sa se mentina la o anumita greutate. Grasimile nu se vor depune atat de usor si tesutul adipos este si el vizibil mai redus. 
  • Daca in cazul cafelei tensiunea creste cand vine vorba de ceaiul verde acesta regleaza tensiunea arteriala deci nu are contraindicatii din acest punct de vedere. 
  • De beneficiile ceaiului verde are parte si sistemul imunitar pe care il intareste. Te va proteja de infectii si raceli, ajutand organismul cu sistemul sau natural de aparare sa faca fata situatiilor. 
  • Previne diabetul si hepatita. 
Mai mult decat atat acelasi ceai verde te va proteja de stres prin continutul sau bogat de substante. Te ajuta sa te concentrezi mai mult si mai bine, sa ai o memorie imbunatatita si in plus circulatia sanguina este mai buna. 

Partea mai putin buna pe care unii o vad se refera la faptul ca ceaiul verde te provoaca sa ai un stomac tare. Tocmai de aceea multi nu prefera o astfel de bautura. Insa spre deosebire de cafea ceaiul verde este cu mult mai indicat si cu efect cu mult mai satisfactoare pentru organism. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.