Ce nu ti-ai dori sa ai in preajma ta

Nu degeaba se spune ca avem tendinta de a arunca banii pe tot felul de prostii si pe tot felul de lucruri inutile. Ar trebui sa ai mare grija ce cumperi si cu ce te inconjori de vreme ce asta inseaman sa denoti despre tine anumite lucruri pe care cu siguranta nu ti le-ai dori. 
  1. Florile din plastic. Sunt ieftine si fara stil si pana la urma sunt cele care iti arata fie lipsa
    de afectiune fie lipsa de profunzime in relatiile cu cei din jur. 
  2. Jucariile de plus. Sunt deja de moda veche si mai cu seama sa spunem ca un usor stil vintage se apreciaza insa dat fiind ca se coreleaza mai adesea cu nevoia de afectiune poate ca iti vei dori de fapt sa fii perceput ca un om matur si nu ca unul ce tanjeste dupa dulcegarii si dupa copilarii. 
  3. Mesajele care sa te inspire, ar fi bine sa le tii pentru tine si pentru intimitatea ta. Asta pentru ca poti fi perceput ca fiind un om lipsit de ajutor, un om care are probleme, inchis si asa mai departe. 
  4. Si indiferent ce produse cosmetice folosesti sau la ce trucuri apelezi sa tii cont ca si acestea fac parte mai degraba din rutina de ingrijire si de faptul ca tine de intimitatea ta. In unele cazuri ar putea fi vorba de cosmetice scumpe alte ori de leacuri babesti insa in orice caz nu trebuie sa iti stie nimeni secretele de acest gen. 
Si lista poate continua pana la ce inseamna sa ai peste tot fotografii cu animalul de companie spre exemplu, de poze cu familia si asa mai departe. Mai rau, sa ai toata casa o culoare tipatoare inseamna deja o obsesie. Si nu degeaba se spune ca avem nevoie de un echilibru. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.