De folosit: sarea

Sarea este utila pentru varii lucruri din jurul tau, chiar si pentru starea ta de bine. Prea putini stiu asta insa in conditiile in care totul devine atat de pretentios si de scump se pare ca ar trebui sa ne intoarcem la ceea ce inseamna metodele simpliste insa de mare ajutor:

  1. Poate fi considerata o masca de exfoliere. Si asta pentru ca aplicata pe pielea uda aceasta maseaza si in egala masura indeparteaza celulele moarte astfel ca pielea ramane fina si stralucitoare. 
  2. Sarea dizolvata curata astfel ca te poti baza pe aceasta metoda si pentru a curata tevile. Spre exemplu cand scurgerile incep sa emane cine stie ce iz putina sare dizolvata si turnata pe teava este cea care va ameliora situatia. 
  3. Sarea se poate adauga foarte bine si in  vaza cu flori pentru a le pastra pe aceastea proaspete si pentru mai mult timp. 
  4. Combinata cu zeama de lamaie sarea este mai eficienta decat credeam, indepartand atat petele de mucegai cat si cele de rugina. 
  5. Daca faci gratar si fumul este prea mult si prea inecacios arunca sare pe ei si se vor potoli. De asemenea daca ai turnat peste plita incinsa sau peste aragaz/cuptor mnacare care se arde sau doar o picatura de ceara arunca sare pe zona pana cand se va raci si se va putea curata. Sarea nu va permite formarea unei arsuri si va stopa fumul greu. 
  6. Deja celebra pentru ca lupta contra inghetului pana si parbrizul il poti freca cu putina sare pe timp de iarna, pentru a nu acumula prea multa zapada ce iti ingreuneaza in fiecare zi treaba de curatare. 
Sarea este nu nuami cea care da gust in mancare insa se pare ca poate deveni un aliat pentru diverse munci casnice. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.