Cu ce gresesc femeile

Spre bucuria barbatilor, care nu se simt singurii vizati, si femeile gresesc. Mai grav este sa isi afecteaza sanatatea si asta se vede din practici simpliste si de zi cu zi. Daca barbatii tind sa fie mai neglijenti cu starea lor de sanatate, cand vine vorba de femei acestea sunt cele care nu tin cont de lucruri mici.

Poseta. Este cel mai frecvent lucru pe care il fac femeile. Acestea isi incarca prea mult poseta, ajungand sa care dupa ele kilograme intregi. Si daca ne gandim la ceea ce tine de partea de sustinere a unei genti este clar ca o parte din spatele lor are mereu de suferit. Greutatea nu se sustine pe ambele parti, ceea ce face ca in timp sa dezvolte tot felul de aspecte daunatoare spatelui.

Sutienul, element intim pentru ele este si el trecut in lista acelor aspecte care defavorizeaza o femeie. Pentru ca nu numai ca se va vedea la suprafata unor haine faptul ca acesta nu este cel potrivit insa in egala masura se pare ca acesta afecteaza si starea pe care o au, cu fiecare exemplu se intareste statistica: aproximativ 70% din femei poarta sutienul gresit.

Din spirit de mama si de a ingriji pe cei din jur femeia se pune mai mereu pe ultimul loc. Este un caz frecvent pentru cele care prefera sa isi faca treaba de birou, sa aiba gria de casa si cand sa aiba grija si de ele sunt prea obosite. O proasta organizare din acest punct de vedere le face sa aiba in cele din urma si complexe.

Tocurile sunt si ele o problema. Pentru ca tocurile afecteaza sanatatea picioarelor, a tendoanelor si provoaca durere femeile fac greseala sa poarte destul de frecvent astfel de incaltari. Si se mai mira de unda au monturile iesite in evidenta la o varsta inaintata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.