Ce secrete ascund companiile aeriene?

Nimic nu e mai minunat decat o vacanta exotica in care sa te bucuri de o relaxare bine meritata. Insa, vacanta ta poate fi stricata daca ai afla ca bagajele tale nu au ajuns la aceeasi destinatie cu a ta, si vei avea impresia ca trebuie sa traiesti in aeroport pentru urmatoarele cateva zile.

Desigur, calatoriile sunt intodeauna putin mai agitate, mai ales ca unele companii aeriene incearca sa reduca costurile si inghesuie din ce in ce mai multi pasageri in avioane. Rob Cassidy, presedinte al eBags, declara ca liniile aeriene nu sunt prost facute, insa sunt capitaliste, iar in zilele noastre nu sunt de ajutor in totalitate. Daca nu esti pregatit pentru o astfel de calatorie, poti adauga 100$ la costul calatoriei, pentru a avea conditii mai bune.  Iata care sunt cele mai ridicole probleme care pot sa apara in industria aeronautica.

Afla cum te poti pregati pentru urmatoarea calatorie pe care vrrei sa o faci.

Tarifele avioanelor au crescut, cu toate ca unele companii aeriene ascund acest lucru. Cu siguranta, s-ar putea sa existe date care sa arate ca tarifele au scazut in ultimii 20 de ani. Potrivit cercetatorilor, in zilele noastre, costul este doar un punct de plecare atunci cand vine vorba de calatoria aeriana. Tariful reprezinta 70% din intregul joc, insa acesta nu include taxele de schimbare si ceea ce ar putea considera calatorul ca fiind conditii minime. Acest cost nu include verificarea bagajelor si nici transportul acestora. Rezultatul? Daca facem o comparatie intre pretul unui bilet de avion din anul 1975 cu unul din zilele noastre, observam o crestere cu 35%, si asta pentru cel mai ieftin bilet de avion posibil.


Companiile aeriene sunt responsabile pentru pierderea a o multime de bagaje. In anul 2013, companiile aeriene au ratacit aproape 21,8 miliarde de bagaje- iar in timp ce acest numar a scazut din anul 2007, este inca unul destul de maare. Chiar mai rau, daca o companie aeriana iti pierde bagajul, aceasta iti va ramursa 25 de dolari sau 50 de dolari pentru tot ceea ce ai avut in bagaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.