Rasul pe internet

Rasul pe internet este o afecere destul de complicata. Exista atat de multe optiuni pentru a exprima ideea de a rade, incat devine destul de dificil sa alegem varianta potrivita. Poate esti un adept al simplului "haha" sau poate ca esti o persoana care prefera sa scrie "LOL" atunci cand citeste ceva amuzant. Sau poate ca esti genul de persoana care mai scapa cate un "heh" in conversatie. Stii cate tipuri de ras exista pe Internet? Ei bine, Facebook a facut putina cercetare, si se pare ca existe sanse foarte mari sa te afli in categoria "haha".

Facebook studiaza amuzamentul


Facebook este locul perfect care vede o multime de conversatii amuzante. De la postari de status pana la comentarii sau orice altceva, oamenii isi exprima amuzamentul pe Facebook in fiecare zi. Intr-un studiu realizat recent de catre reteaua de socializare pe utilizatorii sai proprii, acesta a analizat modul in care oamenii rad pe Internet. Astfel, s-a descoperit ca pe parcursul unei singure saptamani, 15% din utilizatorii care au postat "e-laughs", au scris expresii ca "LOL" si "haha" in aceeasi cantitate.

Insa, inafara de acest lucru, compania a constatat ca 46% din utilizatori posteaza cel putin un singur "e-laughs" in timpul saptamanii, in timp ce 85% au postat mai putin de cinci astfel de metode de ras. 52% din utilizatorii retelei de socializare au folosit un singur "e-laughs", cum ar fi LOL, in timp ce 20% dintre utilizatori au amestecat doua tipuri de ras pe Internet- cum ar fi LOL si haha.

Atunci cand vine vorba de varsta utilizatorilor care posteaza e-laughs, cei care folosesc expresia "haha" au varste cuprinse intre anii 13 si 70, ceea ce explica popularitatea acestei expresii in mediul online. Intre timp, postarile utilizatorilor mai tineri de Facebook au folosit si emoticon-uri, in timp ce LOL este folosit de generatiile mai in varsta. In functie de gen, barbatii au folosit "haha" mai mult decat femeile, in timp ce femeile utilizeaza, mai degraba un emoticon, decat barbatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.