Muzica si efectele asupra succesului unei persoane

Caracteristicile oamenilor care fac muzica sunt total diferite fata de caracteristicile oamenilor obisnuiti care fac alte lucruri. De exemplu, se spune ca oamenii care fac muzica sau care o studiaza sunt mult mai buni la matematica decat oricine altcineva. Asta inseamna ca sunt de succes, fara doar si poate. De asemenea, oamenii pasionati de muzica au un simt al rimtului mult mai bun decat al celor din jur. Ca tobosar, stii clar cum sa iti mentii ritmul si cum sa acompaniezi un cantec.

In plus, daca esti muzician, este mult mai simplu sa iti intri in mana cu lucrurile care tin de masura, de program si de anumite lucruri gata stabilite. Lucrurile care sunt repetate in mod constant sunt cele care iti usureaza munca de cele mai multe ori, asadar fiecare dintre noi caruia ii place si muzica, ii va placea si sa mentina o stare fixa si un program exact al activitatilor din zi.

Oamenii cu muzica sunt un pic mai mult obsedati de pasiunea lor. Deoarece trebuie sa fii un pic mai nebun pentru a reusi sa cultivi asa ceva si sa inveti sa faci atat de multe lucruri, muzicienii imprumuta un pic de paranoia si de nebunie de la hobby-ul sau meseria lor. Fie ca este vorba despre un cantaret novice sau expert, trebuie ca o persoana sa fie indragostita lulea de muzica si obsedata de felul acesteia de a fi, pentru a dori sa profundeze ceea ce inseamna adancurile ei.

Nu este nici simplu si nici greu a intra in acest camp, insa a iesi de succes va fi mereu o asigurare pe care ti-o ofera domeniul in sine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.