Overheard in Sibiu - Review

Blogul Overheard in Sibiu este sub platforma Wordpress. Un blog care din titlul "Overheard in Sibiu" si al descrierii "Şopârle locale. Din, cu şi despre Johannisburg." ne arata faptul ca este un blog cu stiri, locale mai precis, din orasul Sibiu, dar nu numai. Descrierea foarte subiectiva, "soparle locale" exprimand faptul ca articolele sunt 100% oferite de autor din sfera locala acestea fiind stiri cu un anumit sarcasm si punct critic. "Din, cu si despre Johannisburg" imi este mai greu sa-l explic deoarece nu sunt documentat prea bine dar cu putina germana si traducand motta mo vine ca "Johannis" care este un nume iar "burg" inseamna oras. Deci, orasul lui Johan.

In header se afla bannerul, din punctul meu de vedere foarte bine gandit. Acesta contine chiar numele blogului Overheard in Sibiu si doua baloane text care sunt obiective."Blogul Overheard in Sibiu" are 5 pagini. "Acasa", "Anunturi", "Internet Gratis", "FeedBack", "Publicitate" va ofera o gama larga de servicii si informatii.

Articolele sunt redactate cu diacritice, bine gandite unele fiind ironice si care scot cei mai amuzant din el. Majoritatea articolelor contin poze sugestive, acestea fiind si aproape in totalitate cu si despre politica. In concluzie, articolele sunt de o calitate buna, eleganta si subtilitatea oferind o cota buna blogului.

Mergem in bara laterala unde gasim in primul rand evenimentul saptamanii, bazate in special pe film. Autorul blogului "Overheard in Sibiu" este pasionat de filme cu siguranta. Avem o casuta de cautare, ca sa rasfoim blogul mai usor si dedesub gasim un banner cu dacii liberi. Urmeaza pozitia in Ze List care o recomand sa stea spre sfarsitul blogului pentru ca statisticile blogului acolo isi au locul. Mai degraba urcam etichetele sau paginile, care pot avea potential pozitiv si aduce vizite mai multe si interes ridicat.
Urmeaza arhiva, elegant pozitionata si cu un aspect placut urmata de cuvintele-cheie.

De acum continuam cu faptul ca "Overheard in Sibiu" se poate gasi si pe mobil, iar blogul mai ofera si publicitate. Promoveaza pe omul politic Razvan Pop si nu e de mirare deoarece ochiul jurnalistic al autorului se indreapta majoritar spre politica. Urmeaza accesarile, comentarile, adica widget-urile personalizate wordpress si ceva ce e placut surprins anume faptul ca blogul "Overheard in Sibiu" are nu mai putin de 5 AUTORI. Deci, e un blog in care se gandeste, unde 5 capete e mai bune ca unul singur. Asta ofera o cota mai buna blogului din partea mea.

Mai jos gasim modul prin care putem sa-l contactam, dar si faptul ca sunt interesati de colaboratori pentru blog, ceea ce e foarte placut. Bara laterala se apropie de incheiere cu topul posturilor si click-urilor iar in end line gasim Promo din nou si binenteles Meta locul de unde te poti autentifica.

Recomand cu caldura un feed de abonare, care poate rezulta cu vizitatori fideli, o mica re-aranjare a barei laterale. Re-aranjarea consta in adaugarea tuturor gadget-urilor tip statstica sa fie adaugat la sfarsit. Adica, top clicks, zelist, accesari. Publicitatea este intercalata sa zic asa. Sa fie Publicitate care o oferi contra unei sume sau unui deal, iar promo dedesub care o oferi gratis si ii promovezi pe oamenii politici, ziarele sau artistii preferati. Un background personalizat ar fi ideal.

In incheiere iti urez succes cu blogul, sa te perfectionezi cat mai mult si ca acest review sa-ti fie de ajutor. Review-ul este unul obiectiv, si este format doar din pareri si opinii constructive.

Cu stima,
Admin

Un comentariu:

  1. Mulţumesc pentru review şi pentru recomandări! Le-am pus în practică pe majoritatea şi sunt mulţumit de cum arată site-ul. De asemenea, profit de ocazie ca să te invit la un concurs pe care l-am lansat de curând: până duminică, poţi câştiga una din cele două invitaţii pentru festivalul internaţional de film documentar Astra Film Fest, de la Sibiu. Evenimentul se anunţă extraordinar, merită să îţi iei liber ca să vii, iar invitaţiile sunt valabile pe toată durata festivalului (26 octombrie - 1 noiembrie)! Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.