Afacerea Asteria

Sunt sătul de PTC-uri, site-uri GTP sau alt tipuri de modalităţi de a face bani online. Nu că nu câştig, dar nu e îndeajuns. Niciodată, nu e îndeajuns şi cred asta oricât ai câştiga. Pentru ca să ai un nivel de trai decent, cred cu tărie că suma de care ai nevoie este de peste 1000 euro pe lună. Pentru nivelul de trai din ţara noastră este o sumă decentă.

Studiez această afacere de peste 2 săptămâni. M-am interesat în legătură cu cel mai mic detaliu, până şi dacă persoana care o conduce este reală şi este cine pretinde a fi.

Afacerea Asteria a început în ianuarie 2010 şi a ajuns la un total de 180.000 membri. Este condusă de fosta directoare a Băncii Mondiale, Andreea Lucas (s-a confirmat autenticitatea după un telefon la Banca Mondială) şi preşedinta IFC (International Finance Corporation). Asteria este defapt o corporaţie, condusă de doamna Lucas care este CEO al companiei şi experţi în marketing, finanţe - bănci, management, vânzări.

Cum câştig bani?
După înscrierea în Clubul Asteria poţi fi membru level A - (FREE),  level B - Silver (taxa 9.99$) sau level C -  Golden (taxa 19.99$). Dacă devi membru B sau C primeşti 10 respectiv 20 puncte Asterios (Mai jos vă explic ce e cu ele).

Deasemenea, pentru fiecare recomandat de-al tău primeşti 5 puncte Asterios pentru că l-ai adus pe site şi în funcţie de ce tip de membership îşi alege primeşti bani cash. Dacă devine Silver primeşti $4.5 dolari şi dacă devine Golden primeşti $9 dolari. Această sumă o câştigi lunar de pe urma recomandaţilor tăi.

Câştigul de pe urma referalilor este unul suplimentar. Adevăratul câştig este altul.

Punctele Asterios au rol de acţiuni. În fiecare săptămână primeşti dividente. Dividentele le primeşti aşa: 80 la sută în puncte Asterios şi 20 la sută cash (dolari). Asta înseamnă că săptămânal acţiuniile tale cresc la fel şi soldul cash. De exemplu ai 20 de puncte Asterios. După o săptămână primeşti 4 puncte Asterios şi 3 dolari. A doua săptămână o să ai 24 de puncte Asterios, astfel dividentele o să fie şi mai mari.

Scopul este să ajungi la 400 de dolari pe săptămână câştig. Doar cu membershipul de Golden ajungi în 52 de săptămâni la acest câştig. Poţi să reduci din timp recomandând persoane sau investind în plus.

Cashout la minim 1$ în Alertpay.

De unde are bani Asteria?

1. Taxele de membru
2. Furnizori
3. Publicitate
4. Servicii/Produse (vinde servicii gen Coaching, Bussines Opportunities şi produse de la Microsoft)
5. Remitere

Vreau să devin membru - ÎNREGISTRARE
Prezentare club asteria în română

PENTRU SUPPORT ID YM!: eugenvali

Vreau să devin membru - ÎNREGISTRARE


Pentru recomandaţii mei ofer o prezentare în limba română (este singura prezentare în limba română) şi metode de promovare eficiente, şi support cât doriţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.