Review: 20dollars2surf - Numărul 1 în materie de Cashbar

Acest site l-am descoperit relativ recent, datorită unui amic care m-a recomandat. El câştigă destul de bine şi asta mi-a dat un plus de încredere pe site. Ca orice internaut "nebun" am studiat site-ul în amănunte şi am căutat dovezi ale seriozităţii site-ului şi în alte locuri.
Site-ul 20$2Surf este o companie înregistrată (Copyright © BDS NET - Sarl, au capital de 1000€, ® 521), cu capital social de 1000 euro subscris şi vărsat. Rulează deja de câţiva ani buni, întodeauna cu plăţiile la zi şi au concursul săptămânale şi lunare cu premii de zeci şi sute de dolari.


Cum câştigi $ bani? După ce te înregistrezi downloadezi de la ei CashBar-ul. După downloadare şi instalare (durează 1-2 minute), deschizi programul care rulează reclame undeva în jos, pe monitor. După aia îţi faci în continuare treaba pe internet, fără să te intereseze de cashbar. El rulează reclame şi tu faci bani. Deasemenea, ai zilnic 30 de bannere (pe site) care oferă 10 puncte fiecare. Obţii 300 de puncte în plus pe zi, doar pentru click-uri. Pe lângă asta ai 1 bilet gratuit la bingo şi 2 bilete gratuite la roata de surf, locuri de unde poţi câştiga Jackpot-uri de 2000 respectiv 3000 dolari, dar şi alte bonusuri.


Cât câştig? Păi cu cât stai mai mult la calculator şi cu cât ţi deschis cashbarul deschis. Sunt sigur că nu o să te încurce şi că petreci mult timp la calculator. De ce să nu devină profitabil?

CEL MAI BUN PROGRAM DE REFERALI! Primeşti 10% de la fiecare referal de-al tău. Sistem are 10 nivele de referali, cel mai mare cred din lume la site-uri de făcut bani. Pe oricare dintre zece nivele, câştigul nu o să se schimbe. O să rămână acelaşi 10%, şi la nivelul 1 şi la nivelul 10. Nivelul 1 înseamnă persoanele care le aduci tu direct. Nivelul 2 sunt persoanele aduse de referalii tăi de la nivelul 1. Astfel, dacă aduci 5 referali, iar cei 5 ai tăi aduc fiecare câte 5 referali o să ai deja la nivelul 2 de câştigat de pe urma a 25 de persoane. La nivelul 10 se ajunge la câteva mii de referali. Câştigi puncte şi din cashbar, şi din click-uri zilnice şi din referali.


Ce sunt punctele? Lunar punctele se transformă în $dolari. În funcţie de câştigurile lunare există o cotă de plată. Lunar aceasta creşte deoarece încasările lunare cresc. Luna trecută pentru 1000 puncte primeai 10.34 cenţi, iar luna asta pentru 1000 de puncte primeşti 10.87 cenţi. Iar suma asta o faci lejer zilnic. Nici un site PTC nu te plăteşte zilnic atât de bine (fără n-şpemii de referali). Cashout-ul se face binenţeles la suma de 20 de dolari. Cu 2-3 referali, reuşeşti să o faci o asemenea sumă într-o lună sau o lună jumătate. E o metodă de câştig suplimentar.

Înscriere aici: REGISTER 20$2SURF

make cash

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.