Articole Sponsorizate


Astăzi s-a deschis oficial site-ul www.articole-sponsorizate.ro, o reţea de advertising, care împreună cu bloggerii crează campanii SEO şi campanii de promovare pe Internet.


Activitatea juridică se desfăşăşoară pe firma SC European Advertising Network SRL, iar logo-ul companiei este prezentat mai sus.
Articolele sponsorizate sunt cea mai bună formă de promovare online deoarece oferă D-Branding, Feedback, Trafic şi Pagerank. Este metoda ideală a unui blogger să câştige bani. Este foarte simplu să scrii articole sponsorizate, trebuie doar să respecţi câţiva termeni tehnici, ce ţin de SEO în restul stilul tău şi modul de a scrie nu îţi este afectat. Ai libertate maximă.

Unde sunt mai mulţi puterea creşte. Articole Sponsorizate îşi doreşte să adune cât mai mulţi bloggeri în acestă inovativă reţea de bloggeri. Cu ajutorul bloggerilor, se pot crea campanii foarte bine plătite şi cu potenţial. Un advertorial poate fi scris de către dvs. în cateva minute sau zeci de minute, dar munca dvs. vă este răsplătită. Suma minimă de retragere este de 50 RON. Puteţi ajunge la această sumă după un articol sponsorizat sau mai multe. Depinde de campanie. Dorim să oferim cât mai multe joburi în acest fel bloggerilor.

Vă invităm alături de noi, şi să vă înregistraţi în reţeaua noastră.

Înregistraţi-vă acum pe Articole Sponsorizate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.