De ce sa consumam lapte?

De ce ar trebui sa consumam lapte? Cu intrebarea asta m-am trezit azi dimineata si, documentandu-ma, am aflat lucruri foartee interesante. Chiar daca nu toti consumam lapte de casa, sau nu toti avem posibilitatea aceasta, se spune ca laptele de casa este cel mai bun. De ce?

Pai, pentru ca laptele contine contine toate mineralele de care avem nevoie pentru ca organismul nostru sa functioneze normal, dar totodata contine si vitaminele A, B si D, glucide, proteine si lipide.
Un pahar de lapte caldut, baut seara inainte de culcare ne poate ajuta sa avem un somn bun, linistit si sanatos, datorita calciului pe care acesta il are in compoozitia sa.

Totodata, puteti alege sa consumati iaurt, care este sanatos, racoritor si gustos. De preferat ar fi sa consumam iaurt facut de noi acasa, care sa nu contina alte adaosuri, cum sunt ciocolata, cerealele sau fructele.
Daca nu stiati pana acum, sa stiti ca urda si casul sunt recomandate chiar in curele de slabire, timp ce telemeaua este mai daunatoare pentru sanatate si silueta, pentru ca aceasta contine foarte multa sare.

Astfel, puteti alege sa consumati lapte si produse lactate pentru ca va ajuta foarte mult organismul, ar sfatul meu este sa evitati excesele, pentru ca in general, excesele nu fac bine, indiferent de ce produse vorbim. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.